To je to što me zanima!

Ademi se vratio nogometu pa poručio: 'Dinamo će biti prvak'

Skupilo se oko 500 navijača, a neki najmlađii komentirali su se da se titula vraća na Maksimir. Arijan Ademi obećao je kako će se titula vratiti na Maksimir već iduće godine...
Vidi originalni članak

Ja sam danas najsretniji čovjek na svijetu, vidite koliko sam umoran... Nakon toliko vremena trenirao sam s momčadi. Ali ovo je slatki umor. Presretan sam što sam se vratio, hvala navijačima na ovakvom dočeku - rekao je Arijan Ademi nakon što je trenirao danas s Dinamom.

Suigrači su ga dočekali u špaliru uz pljesak.

VIDEO

Skupilo se oko 500 navijača, a neki najmlađi koji su bili prisutni komentirali su se da se titula vraća na Maksimir.

- Obećavam da će biti tako. Puno mi znači što sam opet ovdje. Hvala klubu, suigračima i navijačima - poručio je zahvalni veznjak.

Uz to, Ante Ćorić danas nije trenirao jer mu je natekao mišić na utakmici protiv Hajduka pa je morao odrađivati terapije.

Podsjećamo, na nesretni petak 13. svibnja 2016., Uefina disciplinska komisija potvrdila je četverogodišnju suspenziju Arijanu Ademiju (25), koji je bio pozitivan na nedozvoljena sredstva, a isto se dogodilo i s B uzorkom. Od tada borbeni veznjak i do tada, kapetan Dinama, ne igra profesionalno nogomet.

Proživio je pravu agoniju od trenutka kada je pao na doping testu nakon utakmice protiv Arsenala na Maksimiru, a Uefa je bila nemilosrdna. To je bila najveća kazna u povijesti nogometa, po mnogima - pretjerana!

Idi na 24sata

Komentari 48

  • malibandic 09.08.2017.

    A zašto samo uvijek dinamo dinamo zašto ne bi bio OSIJEK prvak uvijek se favoriziraju režimski klubovi hajduk i dinamo

  • Boki8 09.08.2017.

    Nije kriv samo vi sto tvrdite da nije kriv ste pametni a svi drugi su budale. Pa nebi dobio kaznu da nije kriv. I kao namjesteno mu pa to je prica za malu djecu. Nevjerovatno kako ljudi mogu potencirati samo ono sto se njima svidza a ne realnost.

  • Exterminator 09.08.2017.

    Mora se paziti da mu netko opet ne uvali baklave u doping

Komentiraj...
Vidi sve komentare