To je to što me zanima!

Ademi: Svi nas podcjenjuju, a mi 'gazimo' prema Ligi prvaka

Zateže me loža još od utakmice u Švicarskoj, osjećam posljedice, ali bit ću spreman, poručio je Ademi, koji će biti posebno motiviran u utorak. Želi se kapetan vratiti u Ligu prvaka nakon tri godine
Vidi originalni članak

Dinamo je pobjeđivao Lokomotivu, a kapetan je bio na “odmoru”. Dan je proveo na biciklu u teretani, nije ni trenirao. Razlog za brigu?

- Zateže me loža još od utakmice u Švicarskoj, osjećam posljedice, ali bit ću spreman - poručio je Ademi, koji će biti posebno motiviran u utorak.

Ari nakon tri godine ponovno želi zaigrati u skupini najelitnijeg nogometnog natjecanja. Igrao je Dinamo nakon te 2015. i godinu poslije u skupini Lige prvaka, ali Ademi nije imao pravo nastupa zbog suspenzije. Posljednje su mu utakmice u eliti bile protiv dva velikana - Arsenala u Zagrebu i Bayerna u Münchenu.

- Silno se želim vratiti u Ligu prvaka. Kakav špurijus imam? Nikad nisam htio prognozirati, pa neću ni sad - kaže Ademi, koji se osvrnuo na najave iz Švicarske. Igrači Young Boysa tvrde kako Dinamo nije toliko dobar, kako u Zagreb dolaze pobijediti i kako će proći dalje.

- Neka nas samo podcjenjuju, podcjenjivali su nas i iz Hapoela i iz Astane, a sve smo eliminirali. Oni nas podcjenjuju, a mi prolazimo i ‘gazimo’ - optimističan je kapetan Dinama.

Ademi je ove sezone zabio dva gola u pretkolu Lige prvaka, oba u pobjedi protiv Hapoela 5-0 u Maksimiru. Arijan je lider i motor, onaj koji vuče ovu momčad naprijed. Bez njega bi ovaj Dinamo bio puno slabiji. Od 2010. godine je u Maksimiru, a kako sad stvari stoje, tu će i završiti karijeru. Sad momčad treba povesti u Ligu prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • nijetebriga 27.08.2018.

    Niste vi za u LP--EL jos nekakoiako, i u njoj ce vam biti pune mreze--mozda ne koliko u LP-si zaboravio 14:0 i zadnju LP☺

  • PLAVA_LJUBLJANA 27.08.2018.

    Najviše veseli povratak publike u Maksimir. I da ne uđemo u Ligu prvaka, mi svoje napravili sa ulaskom u Ligu Evropa. Opet če se gledati evropske utakmice i zanimljivi klubovi. Treba podržat našu svetinju sutra, svi koji imate šansu idite na utakmicu i glasno podržite naš Dinamo ko nekada kada danima nismo spavali prije bitnih utakmica kada su igrali naši plavi. DINAMOOOOOOOOOO ZAGREBBB

  • dr.Egoista 27.08.2018.

    Josko jelicic je na vrime otisa na b net 👖

Komentiraj...
Vidi sve komentare