Obavijesti

Sport

Komentari 45

Ademi: Svi nas podcjenjuju, a mi 'gazimo' prema Ligi prvaka

Ademi: Svi nas podcjenjuju, a mi 'gazimo' prema Ligi prvaka
1

Zateže me loža još od utakmice u Švicarskoj, osjećam posljedice, ali bit ću spreman, poručio je Ademi, koji će biti posebno motiviran u utorak. Želi se kapetan vratiti u Ligu prvaka nakon tri godine

VIDEO

Dinamo je pobjeđivao Lokomotivu, a kapetan je bio na “odmoru”. Dan je proveo na biciklu u teretani, nije ni trenirao. Razlog za brigu?

- Zateže me loža još od utakmice u Švicarskoj, osjećam posljedice, ali bit ću spreman - poručio je Ademi, koji će biti posebno motiviran u utorak.

Ari nakon tri godine ponovno želi zaigrati u skupini najelitnijeg nogometnog natjecanja. Igrao je Dinamo nakon te 2015. i godinu poslije u skupini Lige prvaka, ali Ademi nije imao pravo nastupa zbog suspenzije. Posljednje su mu utakmice u eliti bile protiv dva velikana - Arsenala u Zagrebu i Bayerna u Münchenu.

- Silno se želim vratiti u Ligu prvaka. Kakav špurijus imam? Nikad nisam htio prognozirati, pa neću ni sad - kaže Ademi, koji se osvrnuo na najave iz Švicarske. Igrači Young Boysa tvrde kako Dinamo nije toliko dobar, kako u Zagreb dolaze pobijediti i kako će proći dalje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Neka nas samo podcjenjuju, podcjenjivali su nas i iz Hapoela i iz Astane, a sve smo eliminirali. Oni nas podcjenjuju, a mi prolazimo i ‘gazimo’ - optimističan je kapetan Dinama.

Ademi je ove sezone zabio dva gola u pretkolu Lige prvaka, oba u pobjedi protiv Hapoela 5-0 u Maksimiru. Arijan je lider i motor, onaj koji vuče ovu momčad naprijed. Bez njega bi ovaj Dinamo bio puno slabiji. Od 2010. godine je u Maksimiru, a kako sad stvari stoje, tu će i završiti karijeru. Sad momčad treba povesti u Ligu prvaka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...