To je to što me zanima!

Nije dobro: Ademi izašao zbog bolova u mišiću, Ivanušeca su s terena odnijeli na nosilima...

Kapetan Dinama u jednom duelu pri kraju prvog poluvremena uhvatio se za mišić i odmah pokazao da ne može nastaviti. Luka Ivanušec nije mogao sjediti nakon što ga je odnio igrač Omonije
Vidi originalni članak

Zastao je nakon duela s igračem Omonije Ioannisom Kousoulosom u 39. minuti, okrenuo se prema klupi i odmah pokazao: ne mogu dalje. I to nije bila jedina nevolja s ozljedama za "modre".

Kapetan Dinama Arijan Ademi (30) ozlijedio se krajem prvog poluvremena u prvoj utakmici drugog pretkola Lige prvaka protiv ciparske Omonije. Na prvu to nije izgledalo dobro.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nije makedonski reprezentativac dobio nikakav udarac, očito je osjetio zatezanje u butnom mišiću desne noge i zadao glavobolje treneru Damiru Krznaru, koji ga je umjesto njega uveo Josipa Mišića.

Dinamo s Ademijem i bez njega nije ista momčad. Kapetan je na vlastiti zahtjev igrao u prvoj utakmici protiv Valura na Maksimiru kad je zabio dva komada i promašio penal, a igrao je i na Islandu.

Oba puta nosio je trake na nogama koje bi trebale smanjivati pritisak na koljena i mišiće. Krznar ga je odmarao u utakmici protiv Slaven Belupa, a protiv Omonije je istrčao bez traka.

Dinamo ima ludi ritam utakmica ovo ljeto, lovi europsku jesen, a pokaže li se Ademijeva ozljeda ozbiljnijom, zadatak će biti puno teži.

Malo prije isteka sat vremena igre, još je jedan igrač zbog ozljede morao izvan igre. I opet nije izgledalo nikako bezazleno. Jordi Gómez izbio je loptu ispred njega pokušavši spriječiti kontru i nakon toga odnio Luku Ivanušeca.

Jako je ružno to izgledalo. Stefan Ristovski pokušao je pridići suigrača, ali on nije mogao sjediti. Imobilizirali su ga na nosila i električnim vozilom odvezli s terena. Zamijenio ga je Lirim Kastrati.

Bez obzira na probleme s ozljedama, Dinamo je golovima Lovre Majera i Kristijana Jakića pobijedio 2-0 i stekao lijepu prednost uoči uzvrata idući utorak na Cipru.

- Ivanušec je dobar, a Ademija je zatezao kvadriceps. Treba pričekati detaljne pretrage, nadam se da će i on biti OK - rekao je trener Dinama Damir Krznar nakon utakmice.

- Ademi ne izgleda dobro na prvi pogled, bolan je kvadriceps. Kod tog duela nije uspio prepoznati je li došlo do udarca ili je mišić popustio, prednja loža, kvadriceps. Ivanušec je samo dobio udarac u prsa i ostao bez zraka - dodao je.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Uhljeb_ 20.07.2021.

    Nadam se da je dobro.

  • dex28 20.07.2021.

    Nisu asovi nego narkici krivi naslov

  • DenisKešić 20.07.2021.

    bez njega su dinamu šanse minimalne u europi, pa i u hnl_u

Komentiraj...
Vidi sve komentare