Obavijesti

Sport

Komentari 14

Nije dobro: Ademi izašao zbog bolova u mišiću, Ivanušeca su s terena odnijeli na nosilima...

Nije dobro: Ademi izašao zbog bolova u mišiću, Ivanušeca su s terena odnijeli na nosilima...
12

Kapetan Dinama u jednom duelu pri kraju prvog poluvremena uhvatio se za mišić i odmah pokazao da ne može nastaviti. Luka Ivanušec nije mogao sjediti nakon što ga je odnio igrač Omonije

VIDEO

Zastao je nakon duela s igračem Omonije Ioannisom Kousoulosom u 39. minuti, okrenuo se prema klupi i odmah pokazao: ne mogu dalje. I to nije bila jedina nevolja s ozljedama za "modre".

Kapetan Dinama Arijan Ademi (30) ozlijedio se krajem prvog poluvremena u prvoj utakmici drugog pretkola Lige prvaka protiv ciparske Omonije. Na prvu to nije izgledalo dobro.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Novi dresovi Dinama VIDEO

Nije makedonski reprezentativac dobio nikakav udarac, očito je osjetio zatezanje u butnom mišiću desne noge i zadao glavobolje treneru Damiru Krznaru, koji ga je umjesto njega uveo Josipa Mišića.

Dinamo s Ademijem i bez njega nije ista momčad. Kapetan je na vlastiti zahtjev igrao u prvoj utakmici protiv Valura na Maksimiru kad je zabio dva komada i promašio penal, a igrao je i na Islandu.

Uzvratna utakmica Valura i Dinama u 1. pretkolu Lige prvaku

Oba puta nosio je trake na nogama koje bi trebale smanjivati pritisak na koljena i mišiće. Krznar ga je odmarao u utakmici protiv Slaven Belupa, a protiv Omonije je istrčao bez traka.

Dinamo ima ludi ritam utakmica ovo ljeto, lovi europsku jesen, a pokaže li se Ademijeva ozljeda ozbiljnijom, zadatak će biti puno teži.

Dinamo i Omonoia sastali se 2. pretkolu Lige prvaka

Malo prije isteka sat vremena igre, još je jedan igrač zbog ozljede morao izvan igre. I opet nije izgledalo nikako bezazleno. Jordi Gómez izbio je loptu ispred njega pokušavši spriječiti kontru i nakon toga odnio Luku Ivanušeca.

Jako je ružno to izgledalo. Stefan Ristovski pokušao je pridići suigrača, ali on nije mogao sjediti. Imobilizirali su ga na nosila i električnim vozilom odvezli s terena. Zamijenio ga je Lirim Kastrati.

Bez obzira na probleme s ozljedama, Dinamo je golovima Lovre Majera i Kristijana Jakića pobijedio 2-0 i stekao lijepu prednost uoči uzvrata idući utorak na Cipru.

- Ivanušec je dobar, a Ademija je zatezao kvadriceps. Treba pričekati detaljne pretrage, nadam se da će i on biti OK - rekao je trener Dinama Damir Krznar nakon utakmice.

- Ademi ne izgleda dobro na prvi pogled, bolan je kvadriceps. Kod tog duela nije uspio prepoznati je li došlo do udarca ili je mišić popustio, prednja loža, kvadriceps. Ivanušec je samo dobio udarac u prsa i ostao bez zraka - dodao je.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Srpski mediji ismijavaju: 'Hrvati slavili kao prvaci, a nitko nije čuo za to natjecanje u Egiptu...'
UMJESTO DA SE BAVE 'ORLOVIMA'

Srpski mediji ismijavaju: 'Hrvati slavili kao prvaci, a nitko nije čuo za to natjecanje u Egiptu...'

I Srbija je u ožujku odigrala dvije utakmice. U prijateljskoj u Moskvi protiv Rusije, čiji su klubovi i selekcije izbačeni iz Uefinih i Fifinih natjecanja, Srbija je izgubila 4-0. Potom je Srbija jedva pobijedila Cipar (1-0)