To je to što me zanima!

Adio, furešti! Odlaskom prijeti i sportski direktor Mario Branco

Sportski direktor Hajduka Mario Branco ‘poludio’ je nakon što je objavljen iznos koji je Hajduk isplatio treneru Marijanu Pušniku te je i on najavio odlazak
Vidi originalni članak

Čim je u javnost procurila informacija kako će Pušniku biti isplaćeno 75.000 eura odštete za prijevremeni raskid ugovora, sportski direktor Hajduka Mario Branco je 'pozelenio'. Bila je to kap koja je prelila čašu njegovog strpljenja, pa je i on najavio odlazak, bez obzira što su mu čelnici kluba dan ranije, nakon Pušnikove smjene, dali bezrezervnu podršku. Odluka će pasti danas na sjednici NO, no Brancu je 'puna kapa' neprofesionalnih odnosa i curenja informacija iz kluba.

Pogledajte video

 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Od prvoga dana od kad je stigao na Poljud, Portugalac je ostavio dojam profesionalca koji je teško podnosio nekvalitetne odnose u klubu, a još teže činjenicu da ljudima s kojima je pregovarao nije mogao garantirati da će dogovoreno proći verifikaciju Nadzornog odbora, a kamoli da informacije o dogovorenom neće iscuriti u medije.

Konstantno curenje informacija, poput detalja pregovora s igračima i menadžerima, te na koncu i visina odštete Pušniku, gurnuli su ga preko ruba.

Osjetio je Portugalac da vodstvo kluba već neko vrijeme ne diše jedinstveno, da povjerljive informacije cure, što dovodi u pitanje njegov kredibilitet u nogometnom svijetu, u kojem osim sportskog rezultata, sportskog direktora drži jedino kredibilitet.

Danas će se u 12 sati na Poljudu sastati Nadzorni odbor, koji bi trebao izglasati ime novog trenera. No lako bi se moglo dogoditi da potres izazvan ispadanjem iz kupa, prouzroči i ozbiljnije posljednice. Pa čak i puno ozbiljnije od Pušnikovog i Brancovog odlaska...

Idi na 24sata

Komentari 34

  • ToSamSamoJa_1 03.12.2016.

    Samo ti Hajduče stani na noge,pa da opet kao nekad prvenstava budu zanimljiva,nadmetanja tko je jači,tko je bolji,da u jednoj tekmi bude prilika za prilikom,da se opet kao nekad,podje...,al onako dobronamjerno,da se uoči tekme nezna pobjednik,da se akcije odigravaju na jednoj i na drugoj strani,da je posjed lopte oko 50-50,a ne da je utakmica jednosmjerna ulica,da jedan klub ima samo tri udarca u okvir,a slovi kao najbolji klub u Hrvatskoj,a na kraju derbija da se ne priča o sucima.

  • zagro 03.12.2016.

    da nema furešta hajdug bi igrao u drugoj ligi...ha-ha koji naslov...maknite purgere,crnce i arape pa da vidimo te bile tiće... :-)))

  • Havanaisback 03.12.2016.

    imaju ibrakadabra ohanzu

Komentiraj...
Vidi sve komentare