To je to što me zanima!

Adios, Atletico Madrid: Mario Mandžukić na Otok ili Apenine

Našeg bi napadača htjeli u Monacu, Milanu, Liverpoolu, a javio se i Wolfsburg, koji bi ga htio vratiti na Volkswagen Arenu. Čini se kako je avantura u Atleticu završila
Vidi originalni članak

Mario Mandžukić otišao je na godišnji odmor i najvjerojatnije se više neće vratiti u Atletico. Dobro je igrao za madridski klub, ali da bi Atletico držao korak s Barcom i Realom, potreban mu je kvalitetan napadač, piše španjolski As.

Španjolci, dakle, više ne dvoje, Mandžo prema njima sigurno odlazi s Vicente Calderona. Ugovor s Atleticom ima do 2018. godine, lani su ga platili 22 milijuna eura, a sad bi ga mogli prodati za 30-ak.

Mandžukić na stolu već ima nekoliko ponuda. Našeg bi napadača htjeli u Monacu, Milanu, Liverpoolu, javio se i Wolfsburg, koji bi ga htio vratiti na Volkswagen Arenu. Zabio je 20 golova u 43 utakmice za Atletico, no već je više od tri mjeseca bez gola. 

Okušao se Mandžo u Bundesligi i Primeri, možda je vrijeme za Premiership ili Serie A. Španjolski mediji tvrde da će ga u Atleticu zamijeniti Cavani, Icardi ili Benteke.

Idi na 24sata

Komentari 244

  • BROCO 28.05.2015.

    Manđo je svjetska igracina a vi svi duzebriznici samo se nemoj te sekirat za njegov transfer , on ima ponuda kao nitko i mislim da ce donjeti najbolju odluku za sebe i svoju karijeru samo naprijed Mario ako niko uz tebe su svi tvoji Brođani ali pusti ove dusebriznike.

  • ibracadabra09 27.05.2015.

    Svaka im čast ako dobiju 30 mil za njega.

  • Stručni komentator 27.05.2015.

    taman u Hull sa Jelavićem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare