To je to što me zanima!

Adriano kiksao: Druži se s dilerima i maše puškama...

List O Dia na naslovnici je prikazao Adriana kako u ruci drži strojnicu okružen članovima poznatog tamošnjeg narkokartela. Slike navodno nisu nove
Vidi originalni članak

Brazilac Adriano (28) nedavno je potpisao za Romu, no ostaje za vidjeti kako će reagirati rimski klub nakon fotografija koje su izašle u javnost.
Brazilski list O Dia na naslovnici je prikazao Adriana kako u ruci drži strojnicu, a okružen je članovima poznatog tamošnjeg narkokartela. Slike navodno nisu 'friške', ali opet dokazuju da je Adriano zaista zločesti dečko brazilskog nogometa. Bivši reprezentativac poznat je po problemima s alkoholom kojeg je počeo konzumirati zbog očeve smrti. Brazilci su i inače poznati po 'simpatiziranju' noćnog života.
Adriano je karijeru počeo u Flamengu, a onda ga je kupio Inter davne 2001. godine. Nekoliko sezona proveo je na posudbama u Fiorentini i Parmi, a onda je redovito zabijao za aktualnog pobjednika Lige prvaka. Prije dvije godine otišao je na posudbu u Sao Paulo, a zatim i u Flamengo, da bi potpisao za Romu. Igrao je za reprezentaciju prije četiri godine na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj kad je Brazil ispao u četvrtfinalu od Francuske.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • zg dubrava 01.06.2010.

    boli ga kurac

  • tovar_69 01.06.2010.

    dobro se on i kreće s obzirom šta sve ušmrkaje i konzumira :D

  • seljacina iz sirokog 01.06.2010.

    reagirat ce sjajno,dobili su napadaca koji ima top u ljevici i kalas u desnici

Komentiraj...
Vidi sve komentare