To je to što me zanima!

Adriano pokunjeno: Oprostite mi, sad sam spreman na sve...

Brazilski napadač Rome Adriano (29) ispričao se zbog svoga nedoličnog ponašanja i priznao kako je spreman baš na sve. Adriano je zakasnio s povratkom iz Brazila...
Vidi originalni članak

Incidentni nogometaš ponovno je navukao na sebe bijes čelnika Rome nakon što je kasnio s povratkom iz Brazila, uz obrazloženje da liječi ozljedu ramena, a kada se napokon vratio u Italiju, nije otišao na dogovoreni liječnički pregled.

- Ispričavam se svima za sve što se dogodilo. Zašto sam propustio liječničke pretrage? Pregled je bio dogovoren za subotu, a onda je prebačen na dan kasnije. Mislio sam da će biti u bolnici, ali prebačen je u naš trening-centar u Trigoriji. A uz to, bio sam i bolestan - izjavio je Adriano.

- Pogriješio sam što nisam otišao na pregled, jasno mi je to. Bio sam ljut, ali ispričavam se navijačima i svima. Nadam se da ću se ubrzo oporaviti da mogu pomoći Romi.

Talijanski mediji tvrde da bi najnovije prekršaje Brazilac mogao platiti protjerivanjem iz kluba.

- Moja budućnost? Vidjet ćemo nakon ovoga. Spreman sam na sve. Ako čelnici kluba žele razgovarati sa mnom, spreman sam - poručio je Adriano koji je svojedobno zbog niza incidenata morao napustiti Inter.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Superpippo 02.03.2011.

    ispod slike piše "adriano je sklon ekscesima" a na slici gleda slike sa curom na digitalcu...

  • boys 01.03.2011.

    kaj je ovo preslika samira

  • Luka_Modric_14 01.03.2011.

    ma on bi u HNLu zabio 2 gola po tekmi bez obzira na kilograme!

Komentiraj...
Vidi sve komentare