To je to što me zanima!

Adriano povezan s bandom koja je ubila tri policajca?

Posljednjih su dana brazilske medije preplavile vijesti da je Adriano povezan s bandom dilera, a sada je navodno poznato koja i kakva je to banda
Vidi originalni članak

Nakon što su Brazil i Europu preplavile fotografije bivše nogometne zvijezde Intera i brazilske reprezentacije Adriana (28) kako pozira s puškom u ruci u sumnjivom društvu, brazilski novinari doznali su i o kojem se točno društvu radi. Točnije, s kojom se bandom Adriano druži. Riječ je o bandi dilera drogom po imenu "Commando Vermelho" čije se članove tereti za obaranje policijskog helikoptera u listopadu prošle godine prilikom čega su poginula tri policajca. Brazilski mediji pišu da je Adriano i pod istragom tamošnje policije zbog spornih fotografija, a niti znakovi rukama koje pokazuje u objektiv fotoaparata nikako mu ne idu u korist. Upravo znakovi bande, inicijali CV, koje napadač pokazuje povezuju ga sa spomenutom bandom.
No fotografije su navodno snimljene davno, čak prije no što se Adriano 'otisnuo' u Serie A, a glasnogovornik brazilskog napadača demantirao je da Adriano drži vatreno oružje u ruci, uz objašnjenje da je to "puška koja se koristi za paintball".

Idi na 24sata

Komentari 2

  • user_36809 02.06.2010.

    sto onda nije uzeo zlatni kalaš u ruke, ipak se to ne vidja svaki dan... taj zlatni kalasnjikov me podsjeca na scene iz filma \"Lord of War\"

  • Silvaa 02.06.2010.

    ma joj večina tih velikih brazilskih igrača nakon 25.godine krenu lagano propadat kao Ronaldinho , Robinho , Amoroso ,nekada i veliki Denilson , pa sada Adriano , i kreno je polako i Kaka prema tom putu

Komentiraj...
Vidi sve komentare