To je to što me zanima!

Adriano prvo zakasnio, a sad je prespavao trening?

Pojačanje Rome, Brazilac Adriano prespavao je prvi kondicijski trening, pišu talijanski mediji. To mu je već drugi 'grijeh' jer je došao dan prekasno
Vidi originalni članak

Trening u 8 sati? Ma, rano je to. U Brazilu sam u to vrijeme spavao, sigurno si je mislio Adriano (28) nakon što je prespavao prvi kondicijski trening u novom klubu.
A da trenerima i stručnom stožeru Rome neće biti lako s pojačanjem iz Flamenga, pokazao je i prvi dan kad se Adriano trebao pojaviti u zračnoj luci u Rimu. Adriano je, naime, zakasnio. Došao je drugi dan, raspremio stvari i malo odrijemao. Malo previše. Iako se klub oglasio u pomirljivom tonu objasnivši da su Adrianu promijenili satnicu treninga, talijanski mediji ne vjeruju u tu priču. Adriano je igrao u Italiji do prošle godine. Otišao je iz Intera u Brazil i potpisao za Flamengo. Potom je bio na naslovnicama zbog afere s narko-kartelom. Navodno je Adriano uplatio veće količine novca na račun šefa narko-kartela. A na internetu su u isto vrijeme osvanule fotografije Adriana kako drži oružje. Još dok je igrao u Interu znalo se da Brazilac zna popiti koju čašicu više. Roma ga je kupila plativši ga pet milijuna eura po sezoni (trogodišnji ugovor). Zasad je zakasnio u novi klub i prespavao trening. Ne baš sjajan početak.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • robac19 06.07.2010.

    xd................

  • brzi222 06.07.2010.

    ali lik je kralj,brazilci su dobri ali kad dodu u europu imaju problema sa alkoholom,zabavama itd

  • Torres_9 06.07.2010.

    Opet ?!?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare