To je to što me zanima!

Adriano se vraća u Italiju, Nedved u reprezentaciju?

Nedved se nakon stanke zaželio nogometa te ne isključuje povratak u reprezentaciju, dok Adriano opet želi u Italiju nakon što je prebrodio depresiju
Vidi originalni članak

Bivši češki reprezentativac Pavel Nedved (36), nakon što je najavio prekid karijere, razmišlja o povratku nogometu nakon što je odbio produljenje suradnje s torinskim Juventusom. Nakon godišnjeg odmora shvatio je da mu nedostaje nogomet.
- Trebao mi je odmor. No, prošla su dva mjeseca, a ja sam počeo strahovati od budućnosti bez nogometa. Vježbam sa Skalmom, amaterskim klubom u zapadnoj Bohemiji. Ne mogu ne razmišljati o nogometu - izjavio je bivši igrač "Stare dame".
Njegova nastavak karijere vezao se američku nogometnu ligu (MLS), no nije isključio ni povratak u reprezentaciju!
- Razgovarao sam s izbornikom Ivanom Hašekom i obećao mu da ću razmisliti o povratku u reprezentaciju. No, prvo bih morao pronaći klub, a onda možemo razgovarati o reprezentaciji – zaključio je Nedved.
Za razliku od Čeha, bivši Interov napadač, Adriano ne odbacuje mogućnost drugog povratka u Serie A. Iako se u brazilskoj momčadi Flamenga preporodio, problematični napadač i dalje razmišlja o Italiji koju je još jednom naprasno napustio.
- Znam da su neki klubovi, uključujući i talijanske, izrazili zanimanje za mene, a ako se jednog dana vratim u Europu, učinit ću to s drugačijim stavom, izjavio je Brazilac za Globoesporte.
Adriano se već u jednom navratu vraćao u Inter nakon što je otišao iz kluba zbog problema s depresijom i alkoholom. Trener Jose Mourinho je uspio obuzdati njegovu tešku narav, no pritisak medija i javnosti bio mu je prevelik, stoga se odlučio vratiti obitelji i igranju u domovini.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • HBCRO 12.08.2009.

    Šteta što je par godina potratio s obzirom na to kakav je fenomenalan talent.Nadam se da će se vratiti u Europu i smiriti se.

  • Hrvatska 12.08.2009.

    Nikad se on neće vratit u Europu a pogotovo se neće smiriti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare