To je to što me zanima!

Afrički kup nacija: Angola i Alžir prošli u četvrtfinale

U posljednjem kolu skupine A četvrtfinale izborio je domaćin Angola koja je remizirala s Alžirom. Mali je izborio pirovu pobjedu protiv Malavija (3-1)
Vidi originalni članak

Remijem bez pogodaka (0-0) Angola i Alžir izborili su četvrtfinale Afričkog nogometnog kupa u posljednjem kolu skupine A. U drugoj utakmici Mali je slavio 3-1 protiv Malavija. Angola, domaćin turnira, remizirala je i drugi puta u trećoj utakmici, što joj je bilo dovoljno da s pet osvojenih bodova osvoji skupinu. To znači i njihov ostanak u Luandi, gdje će se odigrati četvrtfinale natjecanja. Pobjedom protiv Malavija, nogometašima Malija pripalo je u konačnici treće mjesto na ljestvici. Četiri osvojena boda učinak je jednak onome koji je sakupila reprezentacija Alžira koji zbog pobjede 1-0 u međusobnom ogledu idu dalje. Pogotke za Mali u posljednjoj utakmici po skupini postigli su Frederic Kanoute i Seydou Keita već na otvaranju utakmice, odnosno u prvoj i trećoj minuti. U 58. je smanjio Russell Mwafulirwa, da bi konačan rezultat postavio Mamadou Bagayoko pet minuta prije kraja ogleda. Malavi je posljednjeplasirana momčad skupine s tri osvojena boda.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • JAX 18.01.2010.

    alzircima je ovo ocito odgovaralo a zanimljivo da su oni nekad bili zrtva takvog kalkuliranja...nadam se da ce mediji prikazati jedan promasaj igraca malavija koji je promasio prazna vrata s 5m glavom

  • junarda 18.01.2010.

    sramota nogometa. Zadnjih po sata su se izležavali i hodali po terenu.

  • peguy7 18.01.2010.

    ..alzir da 1 gol i prodje dalje..a mali utrpa 7 komada pa ispadne..sprdnje..=))..

Komentiraj...
Vidi sve komentare