To je to što me zanima!

Agent: Bojanu Krkiću se sviđa ideja da zaigra na ljeto u Romi

Još od trenutka kada se saznalo da će Luis Enrique napustiti klupu Barcelonine B momčadi i zasjesti na Rominu počelo se nagađati koga će sve sa sobom povesti...
Vidi originalni članak

Luis Enrique prije nekoliko dana napustio je klupu B momčadi Barcelone i preuzeo Romu, a čim je to postalo jasno, španjolski i talijanski mediji počeli su nagađati koga će sve s Camp Noua povesti sa sobom u Rim.

Spominjala su se imena igrača koje je vodio, ali i pojedinaca udarnog sastava europskih i španjolskih prvaka među kojima i ono Bojana Krkića. Napadaču koji se ne može progurati u početnu jedanaestoricu Barcelone, čiji trener Josep Guardiola više vjeruje dokazanima Lionelu Messiju, Davidu Villi i Pedru, minutaža je u prošloj sezoni bila povjerena, ali ne u obujmu koji bi ga u potpunosti zadovoljila.

Stoga se i odlazak u Rim, o čemu je govorio i njegov agent, ne čini nemogućom misijom.

- Potrebna mu je konstanta u minutaži i razgovarat ćemo s klubom. Njemu se ideja o transferu sviđa, a mislim i da između Rome i Barcelone ne bi trebali nastati neki problemi u mogućoj realizaciji. Najrealnijim se ipak čini dolazak na posudbu uz opciju kupnje krajem sezone - tvrdi Zoran Vekić.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 16.06.2011.

    Za njegov razvoj najbolje je da ode negde gdje ce igrati,ali imam neki filing da ce decko proraditi.

  • kozara 16.06.2011.

    srpsko dijete.

  • blaugrana7 16.06.2011.

    slobodno neka ide,neće nikome nedostajat

Komentiraj...
Vidi sve komentare