To je to što me zanima!

Agent: Ma, to je glupost! Hiddink ne ide u Juventus

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Cees van Nieuwenhuizen, agent izbornika ruske reprezentacije Guusa Hiddinka, reagirao je na napise da će Hiddink sjesti na klupu Juventusa
Vidi originalni članak

Guus Hiddink sletio je u Torino na pregovore oko treniranja Juventusa, pisali su talijanski mediji proteklih dana. Na sve to reagirao je Nizozemčev agent.
- To je obična glupost. Ruski izbornik je na godišnjem odmoru u Keniji i vraća se 10. siječnja - prenosi izjavu Van Nieuwenhuizena ruski dnevnik Sovietski Sport.
Hiddinka aktualni ugovor s Ruskim nogometnim savezom veže do lipnja ove godine, a već ranije je njegov agent rekao da neće započinjati nikakve pregovore do veljače kada će biti izabran novi predsjednik saveza. Istovremeno su na medijska nagađanja o smjeni aktualnog trenera Cira Ferrare Guusom Hiddinkom reagirali i iz torinskog kluba:
“Nismo nikada razgovarali s Hiddinkom niti s nekim drugim trenerom oko zaposlenja te imamo potpuno povjerenje u Ferraru”, stoji, među ostalim, u priopćenju Juventusa, nakon 17 odigranih kola trećeplasirane momčadi talijanskog prvenstva.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare