To je to što me zanima!

Agent: Tevez bi mogao ostati u Manchester Cityju sve do ljeta

Ako Carlos ne napusti Manchester City ove zime, ne isključuje mogućnost da se na ljeto pridruži PSG-u. Razgovarao je s PSG-ovim trenerom Ancelottijem, kaže agent
Vidi originalni članak

Argentinski nogometaš Carlos Tevez mogao bi, suprotno svojim željama, do ljeta ostati u Manchester Cityju, priznao je u petak njegov agent  Kia Joorabchian.

Pregovori s PSG-om i Interom propali su već ranije, a u petak navečer je Milan iz Catanije doveo Maxija Lopeza i tako definitivno zaključio priču oko Teveza, barem što se tiče aktualnog prijelaznog roka. Ukoliko ne bude senzacionalnih preokreta u završnim danima siječnja, 27-godišnji Argentinac će ljeto dočekati na Etihadu. A u srpnju bi ponovno u obzir mogao doći i PSG.

- Ako Carlos ne napusti Manchester City ove zime, ne isključuje mogućnost da se na ljeto pridruži PSG-u. Znate da je razgovarao s PSG-ovim trenerom Carlom Ancelottijem, jednim od najboljih trenera svijeta. Razgovarao je i sa sportskim direktorom Leonardom i mogu reći da vjeruje u projekt PSG-a. Pariz je definitivno mogućnost - rekao je Joorabchian za L'Equipe.

Najavio je pritom i da će Tevez morati riješiti svoje probleme s menadžerom Cityja Robertom Mancinijem ukoliko ostane u sadašnjem klubu. Podsjetimo, Mancini je optužio Teveza da je odbio ući u igru u dvoboju protiv Bayerna u Ligi prvaka. Argentinac je to opovrgavao, a nakon što ga je klub ipak kaznio, otišao je u rodnu zemlju i do danas se nije vratio u Manchester.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • torca1950 28.01.2012.

    mah znate da s njim nešto ne štima kad ga se fergie odrekao...alex čim osjeti da netko nije kako treba ili šteti svlačionici odmah ga goni van iz kluba,bio najbolji ili najgori...

  • AndrijaRavnjak 28.01.2012.

    njega mamić ovog siječnja dovodi u dinamo

  • red_devils 28.01.2012.

    dobar je taj tevez kao igrač al brate ubi ga ta njegova osobnost

Komentiraj...
Vidi sve komentare