To je to što me zanima!

Agüero mu poklonio skupocjeni Range Rover, a ovaj ga prodaje!

Tresem se. Svaki dan ću se voziti u Range Roveru. Što da drugo kažem!? Nikad ti ovo neću zaboraviti, rekao je sretni dobitnik na tomboli, a tek nekoliko dana kasnije ga stavio na prodaju
Vidi originalni članak

Sergio Kun Aguero se u više od desetljeća provedenog u Manchester Cityju isprofilirao kao prava legenda kluba, a tako se i oprostio od Etihada.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Organizirao je tombolu te je svakom klupskom zaposleniku nešto poklonio. Neke je 'zapao' sat Tag Heuer, dok su neki bili i puno veće sreće.

VIDEO: POKLON ZA OPROŠTAJ Kakva ljudina: Agüero šokirao zaposlenike Cityja luksuznim satovima, jednom dao - auto!

Jedan od njih je Ally Marland, ekonom Cityja, kojemu je Aguero poklonio Range Rover Evoque iz 2016. godine.

- Tresem se. Svaki dan ću se voziti u Range Roveru. Što da drugo kažem!? Nikad ti ovo neću zaboraviti - rekao je Marland, ali i ubrzo porekao.

Čini se kako se ipak neće "svaki dan voziti u Range Roveru" jer ga je stavio na prodaju!

Kako piše The Sun, Marland i njegova supruga već imaju automobile pa su odlučili prodati skupocjeni džip, a dio novca će dati u dobrotvorne svrhe jednoj od bolnica u regiji Lancashire.

Argentinski je napadač u Range Roveru prešao svega 17,000 kilometara, a Marland ga na eBayu prodaje za 26,600 eura što je, zaista, puno manje od realne cijene.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • malo je rec 11.06.2021.

    I ovaj mu nije mogao kupiti nov

  • 11.06.2021.

    Vidim da ljudi dosta lupaju dislikeove za kritiziranje ovog lika a ocito je da nije bas cist lik jos gleda u kameru i laze cuj on ce voziti auto svaki dan a isao ga prodati cim se maknuo od Aguera pa ako je vec takva osoba bez osjecaja postovanja prema onome sto ti je netko darovao onda ces barem malo sacekati a ne ovako nes napraviti i uvrijediti onoga koji ti je to darovao.

  • ivan933_1 11.06.2021.

    pa dobro treba taj automobil odrzavati, ako nemoze logicno je da se proda

Komentiraj...
Vidi sve komentare