Obavijesti

Sport

Komentari 8

Kakva ljudina: Agüero šokirao zaposlenike Cityja luksuznim satovima, jednom dao - auto!

Kakva ljudina: Agüero šokirao zaposlenike Cityja luksuznim satovima, jednom dao - auto!
4

Ako je netko posumnjao da se Argentinac razilazi od engleskog kluba na ružan način, nakon tombole koju je priredio i darova za 60-ak zaposlenika definitivno neće. Sretniku je poklonio Range Rover od 350.000 kuna

VIDEO

Zarađivao je oko 14 milijuna eura godišnje, ali daleko od toga da je bio škrt. Najbolje to pokazuju kadrovi s oproštaja Sergija Agüera od zaposlenika Manchester Cityja.

Pokretanje videa...

00:26

Argentinski nogometaš organizirao je tombolu za oko 60 ljudi, uglavnom trenere i članove osoblja, a jedan sretnik osvojio je Range Rover vrijedan oko 46.500 eura ili 350.000 kuna! Kupio ga je prije nekoliko mjeseci i odlučio da mu ne treba u Barceloni pa - zašto ga ne bi poklonio?

- Tresem se! Svaki dan ću ga voziti. Što još mogu reći. Neću te zaboraviti - rekao je sretnik zagrlivši Sergija.

Video možete pogledati OVDJE.

Ali nitko nije ostao zakinut za dar. Kao uspomenu za desetljeće u dresu "građana", tijekom kojega je klubu donio pet naslova prvaka, FA kup, šest liga-kupova i tri superkupa, svi zaposlenici dobili su sat marke Hublot i Tag Heuer s ugraviranim natpisom "Hvala! Kun Aguero", piše The Athletic.

Cijene satova kreću se od 1000 do čak 8000 funti! Ako to nije bilo dosta, ostavio je i ogromnu svotu novca, kako pišu britanski mediji, fondu iz kojega se plaćaju radnici kako nitko od njih ne bi morao dobiti otkaz u doba pandemije. Klasan potez argentinskog velemajstora.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića