Obavijesti

Sport

Komentari 8

Kakva ljudina: Agüero šokirao zaposlenike Cityja luksuznim satovima, jednom dao - auto!

Kakva ljudina: Agüero šokirao zaposlenike Cityja luksuznim satovima, jednom dao - auto!
4

Ako je netko posumnjao da se Argentinac razilazi od engleskog kluba na ružan način, nakon tombole koju je priredio i darova za 60-ak zaposlenika definitivno neće. Sretniku je poklonio Range Rover od 350.000 kuna

Zarađivao je oko 14 milijuna eura godišnje, ali daleko od toga da je bio škrt. Najbolje to pokazuju kadrovi s oproštaja Sergija Agüera od zaposlenika Manchester Cityja.

Pokretanje videa ...

Argentinski nogometaš organizirao je tombolu za oko 60 ljudi, uglavnom trenere i članove osoblja, a jedan sretnik osvojio je Range Rover vrijedan oko 46.500 eura ili 350.000 kuna! Kupio ga je prije nekoliko mjeseci i odlučio da mu ne treba u Barceloni pa - zašto ga ne bi poklonio?

- Tresem se! Svaki dan ću ga voziti. Što još mogu reći. Neću te zaboraviti - rekao je sretnik zagrlivši Sergija.

Video možete pogledati OVDJE.

Ali nitko nije ostao zakinut za dar. Kao uspomenu za desetljeće u dresu "građana", tijekom kojega je klubu donio pet naslova prvaka, FA kup, šest liga-kupova i tri superkupa, svi zaposlenici dobili su sat marke Hublot i Tag Heuer s ugraviranim natpisom "Hvala! Kun Aguero", piše The Athletic.

Cijene satova kreću se od 1000 do čak 8000 funti! Ako to nije bilo dosta, ostavio je i ogromnu svotu novca, kako pišu britanski mediji, fondu iz kojega se plaćaju radnici kako nitko od njih ne bi morao dobiti otkaz u doba pandemije. Klasan potez argentinskog velemajstora.