To je to što me zanima!

Aguero optužuje trenera: On je kriv što smo ispali!

Atleticov napadač revoltirano je komentirao taktiku svog trenera Abela Resina za uzvratnu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv Porta
Vidi originalni članak

Nakon što su ovi suparnici na madridskom Calderonu odigrali 2-2, bilo je jasno da Atletico može dalje samo uz minimalno jedan pogodak na Dragau. Međutim, Resino je ostavio sjajnog urugvajskog napadača Diega Forlana na klupi te je utakmicu započeo u sustavu 4-2-3-1, pa je Agüero ostao usamljen u vrhu napada u borbi s Portovim braničima.
Utakmica je završila rezultatom 0-0, koji je odveo Porto u četvrtfinale. Resino je, doduše, u 54. minuti ubacio Forlana u igru, što nije umanjilo oštricu Agüerova jezika:
- Borili smo se maksimalno, ali što to vrijedi? Nisam mogao sam u napadu, to je bila nemoguća misija, budući da je Porto imao jako dobru i zgusnutu obranu. Igrao sam protiv trojice, tako to ne ide. Za našu eliminaciju sigurno nismo krivi mi igrači, budući da je trener taj koji određuje formaciju, a ne mi. Da se mene pitalo, od početka bih igrao u paru s Forlanom, nas dvojica odlično funkcioniramo zajedno - poručio je Agüero.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • konj ludi 15.03.2009.

    ili ce doci do smjene trenera sto je malo vjerovatno,ili ce sto je gotovo sigurno Aguero promijeniti klub,100% je ovo izjavio jer ima u planu neki transfer.

  • majmun66 12.03.2009.

    pašta sam krivo reko

  • majmun66 12.03.2009.

    slažem se s Kunom u potpunosti,al bolje mu je da šuti,jer bi uskoro mogo i njega ostavit na klupi.Vidi se da forsira Sinamu.Koji je smisao toga kad je Forlan jači i lakše bi se nosio s Portovim braničima.Koliko je puta samo Kun gurnio loptu u sredinu,a Siname nije bilo i još igra sa dva zadnja vezna kada treba napadat.Postavio je kukavički igru,i Porto je zaslužio zabit gol,i proći dalje

Komentiraj...
Vidi sve komentare