To je to što me zanima!

Agüero preživio zbog pojasa: Taksist nije primijetio zavoj

Manchester City potvrdio je da je Agüero ozlijeđen u sudaru te dodao kako će ga po povratku u Manchester pregledati klupski liječnici. No kako stvari stoje, Argentinca čeka barem dva mjeseca pauze
Vidi originalni članak

Moram odmarati, slomio sam rebro, baš boli. Sigurno neću igrati neko vrijeme, rekao je Sergio Agüero, napadač Manchester Cityja, koji je u noći na petak ozlijeđen kao suvozač u prometnoj nesreći u Nizozemskoj. 

Agüero je slobodan dan iskoristio za posjet Amsterdamu gdje je bio na koncertu kolumbijskog pjevača Malume, s kojim je privatno veliki prijatelj.

Kad se vraćao na aerodrom, uzeo je taksi, sjeo na suvozačko mjesto i zavezao pojas. Policajci koji su stigli na očevid rekli su da mu je to možda spasilo život.

- Vozač taksija nije vidio zavoj, proklizao je te smo završili u stupu - dodao je Agüerom prenosi Radio Metro de Argentina.

Manchester City potvrdio je da je Agüero ozlijeđen u sudaru te dodao kako će ga po povratku u Manchester pregledati klupski liječnici. No kako stvari stoje, Argentinca čeka barem dva mjeseca pauze.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Uefalonaaa_1 30.09.2017.

    Spavaš li mirno Blue Moon?

  • Dame Dolla 30.09.2017.

    Prava verzija priče jest da su u autu bili Caniggia,Armando i Sergio Kun. Sergio je spavao,Caniggia vozio a Armando na suvozačevom mjestu mazao nakon neprospavane i nadrogirane noći. Armando je upitao vozača velikog Claudia Kokainiggu može li, a ikona poput Claudia mu odgovori da može, samo neka on nastavi vozit. Kraj je svima nama poznat, a zbog ovog pate najviše navijači ManCitya kojih ovaj portal broji čak- jednog. Svi znamo tko je on.

  • no sleep 29.09.2017.

    Na autu skoro pa nije nista a ovi pricaju o smrti da nije vezan

Komentiraj...
Vidi sve komentare