To je to što me zanima!

Agüero provocira: Liverpool? United nam je najveći protivnik

To je možda derbi za televiziju, ali za nas je pravi derbi onaj s Manchester Unitedom - zanimljivu je opservaciju za France Football iznio Argentinac Sergio Aguero
Vidi originalni članak

Nakon 11 kola Liverpool uživa u prekrasnom pogledu s tablice Premier lige koji nudi šest bodova viška u odnosu na Manchester City. Bilo je i osam u jednom trenutku, a hoće li otići do najvećih devet, odgovor će dati derbi koji u nedjelju na Anfieldu igraju Redsi i Građani.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- To je možda derbi za televiziju, ali za nas je pravi derbi onaj s Manchester Unitedom - zanimljivu je opservaciju za France Football iznio Sergio Aguero.

LOVREN IGRAO 90 MINUTA Čudestan preokret Liverpoola, City se izvukao, Arsenalov kiks

- Liverpool nam je oduvijek žestoki rival, ali otkako sam ja ovdje, uvijek smo se za titulu borili s Manchesterom. Ispočetka je to bilo čudno, a potom se pojavio Chelsea.

Međutim, United već nekoliko godina nije u ozbiljnim kombinacijama za naslov, a u takvima su sada samo City i Liverpool koji na Anfieldu nije izgubio od "plavog" Manchestera još od 2003. godine.

- Oni nas jedini mogu ugroziti. Već godinama čekaju na naslov i vrlo su motivirani. Mogla bi ovo biti odlučujuća utakmica u borbi za naslov.

Hm, važna da, ali presudna... Ipak ne.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Obi-Wan Kenobi 05.11.2019.

    City je uvijek gledao United kao glavnog rivala zbog toga što su živjeli dugo godina u njihovoj sjeni. Liverpoolu je United glavni rival zbog toga što su dva najtrofejnija engleska kluba.

  • 05.11.2019.

    Liverpol ims trofeja kao oni zajedno!! A sto se umjetnog kluba tice oni ni za 10god nece moci stati sakultnim klubom sa Anfilda roada!

  • Dr.Gonzo. 05.11.2019.

    Normalna stvar, cijelu vjecnost gledaju United kao glavne u gradu i klub svjetskog imena i povijesti, stalno su im bili iza leda, do sada, vremena se mjenjaju. Ako nastave ovako Liverpool ce im postati sportski rival ali nikad to nece imati isti naboj kao tekme protiv Uniteda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare