To je to što me zanima!

Agüero zapeo na imenu jednog 'vatrenog': Ne mogu se sjetiti...

Agüero je u live prijenosu igrao kviz o nogometašima te baš i nije pokazao dobro znanje o kolegama s terena. Nije se mogao sjetiti imena hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića
Vidi originalni članak

Argentinski nogometaš Sergio Agüero, koji je krajem prošle godine objavio kraj nogometne karijere zbog srčanih problema, danas uživa u igranju Fife što nerijetko prenosi uživo. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Legendarni nogometaš igrao je nogometni kviz u kojem je morao pogoditi ime igrača na temelju fotografije koja mu se prikaže. U videu su se pojavili Grealish, Chicharito, Perišić, Giroud, Foden i Jorginho.

Kada se na ekranu pojavio hrvatski reprezentativac Ivan Perišić, Agüero se uhvatio za glavu te rekao da 'se ne može sjetiti njegovog imena'. A teško da je zaboravio poraz Argentine od 'vatrenih' na Svjetskom prvenstvu 2018. kada su mrežu tresli Rebić, Modrić i Rakitić.  

@kunaguero

 

♬ sonido original - Sergio Agüero

Agüero se iz prve nije mogao ni sjetiti Francuza Oliviera Girouda, dok je Rakitića odmah prepoznao. 

Imao je problema i s drugim igračima, kao primjerice s golmanom Atletica Janom Oblakom koji je jedan od najboljih na svijetu. 

Podsjetimo, Agüero je  na utakmici Barcelone i Alavésa izašao iz igre zbog boli u prsima, a na opsežnim liječničkim pregledima otkrili su kako je imao aritmiju i kako bi nastavak igranja bio opasan.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • m4tij4 23.05.2022.

    Ovaj stvarno ima IQ haha

  • Real_Madrid81 23.05.2022.

    On nezna ni gdje igra Messi😂😂😂🙈 koj clown🙈🙈

  • Vozzdra 23.05.2022.

    da, i? Članak za Pulitzera

Komentiraj...
Vidi sve komentare