To je to što me zanima!

Ahmad Sharbini: Mi i dalje možemo prestići Dinamo!

Hajdukov napadač ambiciozan je i uvjeren u čudo u koje ne vjeruje ni trener Edoardo Reja. Ahmad se oporavio od ozljede i jedva čeka veliki derbi
Vidi originalni članak

Nešto manje od dva mjeseca prošla su otkako su braća Sharbini, u crnom mercedesu riječkih registracija, stigli na Poljud. Stigli da bi ostali. I pomogli Hajduku da se izvuče iz duboke rupe u koju je klub upao na početku sezone. Došao je uskoro i trener Reja, a Hajduk danas ponovno sliči na momčad. Anas je standardan član prve postave, Ahmada je malo zaustavila ozljeda.
- Zadovoljni smo kako smo primljeni, lijepo nam je i ugodno u Splitu. Znamo da smo dovedeni kao pojačanja i nadamo se da ćemo opravdati očekivanja - u množini govori Ahmad, stariji brat reprezentativca Anasa, za Hajdukovu službenu stranicu.
- I brat i ja očekujemo da u Hajduku postanemo bolji igrači nego što smo bili u Rijeci. Ipak je Hajduk puno veći klub, s puno više navijača, s cijelim gradom iza sebe - dodao je Ahmad. Imao je problema s mišićem, hvatište aduktora se upalilo i zato Ahmad nije igrao još od Lokomotive u šestom kolu. U četiri utakmice bez Ahmada Hajduk nije primio niti jedan gol, ali nije puno ni zabio, ukupno šest komada.
- Ma najvažnije je da u obrani sve funkcionira. Prema naprijed malo 'šteka', ali doći će i golovi - siguran je Ahmad. Svjestan je da će mu trebati neko vrijeme da se vrati u formu, ali do 13. kola bi trebao biti potpuno spreman. A to je posebno važno, 31. listopada na Poljud stiže Dinamo...
- Jedva čekam tu utakmicu! - kaže Ahmad.
- Pobjegli su nam malo Zagrepčani, ali vjerujem da ih možemo dostići - dodao je Hajdukov napadač. Nije baš da je Dinamo pobjegao malo, modri Hajduk bježe poprilično. Ali derbi je uvijek derbi, bez obzira na bodovnu razliku.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • rođin rođo1 07.10.2009.

    ma momak je u pravu samo nije rekao koji dinamo i koje godine.za ovu godinu je sigurno mislio na dinamo iz odranskog obreža,sa ovakim igrama teško i njih mogu proć.

  • Josip6 07.10.2009.

    sigurno misli na dvoransko prvenstvo !!!

  • Hacker-ri 07.10.2009.

    On misli na master ligu iz PRO2009 ali sa 4 cracka i masu chetova :D inace ili majstor pije i vise nego kad je bio u Rijeci pa misli na Zagreb a kaze Dinamo

Komentiraj...
Vidi sve komentare