To je to što me zanima!

"Air Hezonja": Super Mario do rekorda u utakmici karijere...

MOGU JA I BOLJE Hezonja je bio među najboljim igračima u pobjedi protiv Chicaga. Zabio je rekord karijere, a sjajan nastup začinio je brutalnim zakucavanjem
Vidi originalni članak

Orlando Magic slavio je protiv Chicago Bullsa 102-89, a svoju najbolju utakmicu u NBA ligi odigrao je Mario Hezonja. Mladi Dubrovčanin treću utakmicu u nizu startao je umjesto ozlijeđenog Evana Fourniera i to je sjajno iskoristio.

Hezonja je u 37 minuta na parketu zabio 21 koš, šut iz igre mu je bio 9/17, a za tri poena je pucao tri od sedam. Imamo je i pet skokova, dvije asistencije te jednu ukradenu loptu. Uz Crnogorca Nikolu Vučevića (24 koša i sedam skokova), bio je najbolji igrač Magica. Posebno ga je pohvalio i trener domaće momčadi.

- Mario je odigrao dosad najbolju obrambenu utakmicu. Napravio je odličan posao. Ganjao je igrače po parketu - zadovoljan je bio trener Magica Scott Skiles.

Mario je sjajno otvorio utakmicu. U prvih osam minuta zabio je 10 koševa, a pogodio je četiri od pet šuteva. No Dubrovčanin zna da može i bolje.

- Bilo je dobro jer smo dobili, ali nisam potpuno zadovoljan svojom igrom. Napravio sam nekoliko grešaka u prvom dijelu. No u drugi dio smo ušli s više energije - rekao je Hezonja, koji je u trećoj četvrtini podigao publiku na noge kad je projurio kroz obranu Chicaga i monstruozno zakucao.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • wwww 03.03.2016.

    Mario Hezonja je dobio kao "rookie" veliku priliku da bude starter u ekipi ozljedom Fourniera i gledao sam ga protiv Dallasa,bio je očajan tako da je onaj bezvezni Turčin jedva to dočekao i iskoristio priliku i mislim se,pa dečko radio si mukotrpno čekao svoju priliku,daj nemoj to sada uprskati i sinoć je ušao utakmicu odlučan i iskoristio je na najbolji mogući način i iako je imao tricu nekih 3/7 sviđa mi se da je ostatak koševa dao iz igre i tako završio na svom rekordu u Nba od 21 koš.i gledao sam jutros Thundere i Clipperse,trener Donovan je izgubio i protiv Warriorsa i noćas protiv Clippersa po meni je on najodgovorniji za ta dva poraza a što se tiče Clippersa u nedostatku Griffina oni su trenutno hendikepirani što se tiče visine i tek se sada vidi koliko je Air Jordan vrhunski centar i noćas je Thundere izdominirao zadnjih 7 min.u reketu a što reći Jemala Crawforda,sretan je Doc Rivers kada ima onakvu klasu na klupi,koji zna postići koševe u pravom trenutku..

  • tejmatebra 03.03.2016.

    hazeonja Otac

  • tomooo1996 03.03.2016.

    Mario je odlican samo kada bi dobio vise prilika i malo se vise opustio bio bi predobaaar,ali dobar je i sada..Mislim da je slicnu sezonu imao i Bojan u prvoj godini :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare