To je to što me zanima!

Ajax se mučio 50 minuta, a onda je zabio četiri 'komada'

'Kopljanici' su igrali prvenstvenu utakmicu. Na suprotnoj strani stajao je Vitesse koji do 4. kola nije bio poražen, ali Ajax je bio prejak. 'Skočili' su na prvo mjesto tablice
Vidi originalni članak

Jedan od tri Dinamova protivnika u skupini Lige prvaka, Ajax, večeras je igrao prvenstvenu utakmicu. Na suprotnoj strani stajao je Vitesse koji do 4. kola nije bio poražen, ali 'kopljanici' su bili prejaki. 

Iako, mreže su mirovale do 53. minute, a onda je krenulo. 

Eriksen, Boerrigter (62.') i dvaput Sigthorsson (63.' i 71.') razveselili su Amsterdam Arenu. Završilo je 4-1.

Ajax je pobjedom 'skočio' na prvo mjesto tablice s 10 bodova.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • mario91 27.08.2011.

    ma kakav Ajax, poderat cemo ih ko Mamic poziv na psihijatriju

  • ciLa 26.08.2011.

    Moje iskreno mišljenje je da javnost previše diže Dinamo, tako je bilo pred uzvrat u Švedskoj pa smo zamalo izgubili utakmicu i ostali bez lige prvaka...realno gledajući sve ekipe su bolje od Dinama i biti će jako teško izboriti se za treće mjesto, a pošto je nogomet zanimljiv baš zbog toga što favoriti ne govore posljednju i nikad se nezna kada autsajder može iznenaditi, tako da strpljiv može biti spašen...bez obzira što ja imam antipatiju prema Jurčiću želim mu svu sreću,a pogotovo Dinamu da se dočepa euro lige jer to bi na kraju bio šlag na tortu, a ako se kojim slučajem provuče kroz ligu prvaka to bi bio put na mjesec....:):):)Dinamo!!!!!!!!

  • Lipov hlad_1 26.08.2011.

    cestitke prosineckom na izvrsnom uspjehu u europi

Komentiraj...
Vidi sve komentare