To je to što me zanima!

Ajax zabranio navijačima držati natpise na kojima traže dresove

Igrači nisu mogli ispuniti sve zahtjeve, a kad ih ne bi ispunili, kritiziralo bi ih se da su bahati. Također, u nizozemskom klubu ističu da karton može predstavljati i opasnost od požara
Vidi originalni članak

Nizozemski nogometni velikan Ajax zabranio je navijačima da u Johan Cruyff Arenu donose natpise na kojima od igrača traže dresove nakon utakmica. Iz kluba su poručili kako su primijetili sve veći broj takvih natpisa na utakmicama, a većinom ih drže djeca.

Igračima više nije bilo moguće ispuniti sve zahtjeve, a kada su igrači prolazili bez davanja dresa često su kritizirani kao bahati, priopćio je klub. U Ajaxu navode kako kartoni koji se koriste za poruke predstavljaju opasnost od požara.

Upravo je nekoliko takvih poruka zapaljeno u subotu u Superkupu između Ajaxa i PSV Eindhovena. Prvi trofej sezone osvojio je PSV koji je u sjajnoj utakmici pobijedio sa 5-3.

POGLEDAJTE VIDEO: SAŠA MATIĆ O KOVAČIĆU I VIDI 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • goodfellas 02.08.2022.

    postali su naporni mulci s time. na svakoj tekmi milijardu takvih natpisa. i neka su zabranili

  • ForzaFiumeFOF 02.08.2022.

    Na vrlo jednostavan način se to može riješiti, ne samo u nizozemskoj nego i kod nas...klub nabavi obične pamučne majice koje daju da se stavi tisak na njih i podijele dječici, ne košta ih puno a dječica će biti sretna i zadovoljna, ne mora to biti original dres...to djeci puno znači jer ti nogometaši su njihov uzor i zato dolaze na stadione da ih gledaju i da im se dive...

  • arow 02.08.2022.

    Po kojem zakonu mogu zabranitiČudno,klub bez navijača je mrtav

Komentiraj...
Vidi sve komentare