To je to što me zanima!

Ajaxov čudotvorac odbrusio je Pochettinu: Što s TV pravima?

'Pochettino kaže da nije fer to što smo mi imali više dana za odmor? Mi igramo u Eredivisieji, u kojoj dobivamo 10 milijuna eura za TV prava', požalio se Ajaxov trener Erik ten Hag
Vidi originalni članak

Nije pošteno da Ajax ima više vremena za odmor od nas, žalio se argentinski strateg Mauricio Pochettino koji nikako nije mogao probaviti da su svi nizozemski prvoligaši pristali odgoditi kolo kako bi 'kopljanici' spremni i odmorni išli na noge Tottenhamu u polufinalu Lige prvaka.

Ajax je zadnju utakmicu igrao 23. travnja, a tada je nastradao Vitesse s 4-2, dok su Spursi iznenađujuće poraženi od West Hama kod kuće. Olakotna okolnost Tottenhamu je činjenica da su odmarali nekoliko prvotimaca.

Na ova prozivanja iz stožera Tottenhama odlučio je odgovoriti nizozemski čudotvorac Erik ten Hag.

- Pochettino kaže da nije fer to što smo mi imali više dana za odmor? Mi igramo u Eredivisieji, u kojoj dobivamo 10 milijuna eura za TV prava. Oni igraju u Premiershipu, gdje za isto dobiju 200 milijuna eura. Pa, recite mi, što je onda tu fer?' - zapitao je Ten Hag.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • ninorasic 30.04.2019.

    Ponuda potražnja... U čemu je problem... To sto vasi Nizozemci više vole travu nego nogonet nije problem Tottenhama

  • cro_22 30.04.2019.

    Ocekujem razmontiravanje Ajaxa danas u prvih 20 min...uzvrat ce biti vise reda radi

  • boli_me_fifi14 30.04.2019.

    Kad je vidio kako Ajax igra i izbacuje sve po redu odmah neki alibiji za moguci poraz. Suti i spremi se za igru a neka izmotavanja

Komentiraj...
Vidi sve komentare