To je to što me zanima!

Ajaxovi klinci bili su na gol do senzacije, pobijedili su United

U uzvratnoj utakmici šesnaestine finala Europske lige Ajax je slavio na Old Traffordu protiv Manchester Uniteda 2-1. No United je prošao zahvaljujući 2-0 iz prvog ogleda
Vidi originalni članak

Odlično je počelo za Manchester United koji je kod kuće imao, kako se činili prije utakmice, odrađivanje posla protiv Ajaxa. Prvu su utakmicu "crveni vragovi" dobili 2-0 u Amsterdamu. Hernandez je zabio već nakon sedam minuta utakmice. No u 36. minuti Nizozemci zabijaju za 1-1 golom mladog krilnog napadača Arasa Ozbiliza. Bilo je to zasluženo iznenađenje mlade Ajaxove momčadi na Old Traffordu.

No u drugom poluvremenu potpuna dominacija Ajaxa. De Gea je morao čuda braniti kako nizozemski klub ne bi poveo. Ferguson je vidio kako bi moglo biti problema pa je na teren uveo Scholesa i Evansa. No u 86. minuti Ajax je na gol od senzacije. Toby Alderweireld zabio je za 2-1. 

Ajax je sve bacio u napad, no nisu uspjeli zabiti gol kojim bi poništili Unitedovu prednost i prošli dalje.

Europska liga:

Manchester United - Ajax 1-2

Idi na 24sata

Komentari 38

  • ovrebo 24.02.2012.

    to što si navijač uniteda ne znači da si realan...i ja simpatiziram uniteda, al čini mi se da će athletic b. proći

  • mufccrof 24.02.2012.

    budimo realni ljudi tj svaka cast Ajaxu ali United bi ovdje uzeo bodove da im je gorilo pod petama tj da je u nizozemskoj ajax pobjedio .

  • Lord_Blackadder 24.02.2012.

    ...SAF se na pravi način priprema na smjenu generacije postepenim uvođenjem mladih igrača...naravno, to se osjeti na nekim utakmicama, ali to je dugoročni plan jer će momčad ostati konstatno uigrana bez obzira tko od njih igra....

Komentiraj...
Vidi sve komentare