To je to što me zanima!

Ajde konačno nešto pozitivno: Ćorluka je spreman za Kosovo

PROPUSTIO TRENING Iako su nalazi nakon magnetske rezonancije bili dobri i Ćorluka će predvoditi Vatrene protiv Kosova i Finske, Čačić nije htio riskirati s njim pa je Vedran propustio trening
Vidi originalni članak

U moru loših vijesti za izbornika i navijače uoči dvije kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo, stiže i jedna dobra. Vedran Ćorluka bit će spreman za utakmicu protiv Kosova i Finske, objavio je Hrvatski nogometni savez.

- Vedran je bio na magnetskoj rezonanciji u bolnici Sv. Katarina gdje ga je pregledao dr. Borić, a snimka je pokazala kako nema novih problema te bi trebao biti na raspolaganju izborniku Čačiću za obje utakmice ovoga tjedna - objavio je HNS.

Čarli ipak propustio trening

Nakon otkaza Lovrena, Modrića i Rakitića, izbornik Ante Čačić s oduševljenjem je, a vjerojatno i s olakšanjem, primio vijest o stanju svog dokapetana koji će biti spreman za obje utakmice i u Modrićevom odsustvu predvodit će Vatrene s vrpcom oko ruke u Skadru protiv Kosova u četvrtak te u Tampereu protiv Finske u nedjelju. 

Vedran nije trenirao šest dana zbog boli u aduktoru koji ga muči proteklih tjedana, no pregled magnetskom rezonancijom pokazao je kako nema puknuća. Vedran će stisnuti zube i odigrati ove važne utakmice u koje ulazimo bez Modrića i Rakitića.

Iako su nalazi magnetske rezonancije ohrabrujući, izbornik Ante Čačić nije htio riskirati pa je Vedran propustio poslijepodnevni trening Vatrenih na Hitrec-Kacijanu. 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • dariodario90 04.10.2016.

    Inace nije jos ozdravio ali je rekao doktoru da ga cijelog zamota pa ce tak istrcat, nema za njega ozljede.

  • tomicalomica 04.10.2016.

    Ma nema veze ko će igrati protiv bureka , može i b reprezentacija pobijedit će ih samo kad vidim da zove Antolica želudac mi se okrene

  • 78fernandes 03.10.2016.

    Suba, vrsaljko, vida, corluka, pivaric, badelj, rog, kovacic, perisic, pjaca, kramaric

Komentiraj...
Vidi sve komentare