To je to što me zanima!

Ajme, samo ne on: Josip Pavić ozlijeđen i danas neće braniti

BRANI BIJAČ Hrvatski vaterpolisti danas u 9.30 sati igraju protiv slabašne Malte na Europskom prvenstvu u Srbiji. Umjesto Joispa Pavića branit će Marko Bijač
Vidi originalni članak

Najbolji golman svijeta ne može braniti. Josipa Pavića boli lakat. Bez njega teško će se naši vaterpolisti iz Beograda vratiti s odličjem.

- Pavić je osjetio bol u laktu, što ga muči već dugo. Liječnici rade sve da ga osposobe. Vjerujem da će u četvrtak biti bolje te da će za najvažnije utakmice na EP-u biti potpuno oporavljen - nada se hrvatski izbornik Ivica Tucak.

Zbog ozljeda u Beograd nisu otputovali Muslim i Obradović, a neigranje najboljega golmana na svijetu vjerojatno bi značilo i kraj ozbiljnijim ambicijama na Europskom prvenstvu.

- Vjerujem da ćemo Pavića imati u sastavu najnormalnije kao i do sada - kaže Tucak.

Danas Hrvatska igra posljednju utakmicu u skupini, protiv Malte (9.30 sati). Za tu utakmicu Pavić nije potreban, pa će braniti Marko Bijač, prvi golman Juga. 

Najveća pobjeda Hrvatske na velikom natjecanju je ona protiv Novog Zelanda 35-1 na SP-u 1994. Protiv Malte naši love rekord...

Idi na 24sata

Komentari 10

  • unomomento 14.01.2016.

    Joj Bože, pa nečemo prije Malte paničarit, ionako trebaju svi igrat... Pavić nek se odmori i oporavi koliko može za dalje

  • Kollegah 14.01.2016.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare