To je to što me zanima!

Ajmo, navijači! Šaljite poruke podrške izborniku i igračima!

I Bilićevi momci čitaju 24sata.hr. Pošaljite im poruke podrške ili neki savjet Biliću i hrvatskim reprezentativcima da ih ohrabrimo za sukob sa svjetskim prvacima!
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija na pragu je ulaska u četvrtfinale Europskog prvenstva. U ponedjeljak je na rasporedu odlučujuća i teška utakmica protiv svjetskih i europskih prvaka Španjolaca. Dečki moraju u tu utakmicu ući spremni. 

Putem 24sata Slavenu Biliću i hrvatskim reprezentativcima pošaljite nekoliko riječi podrške ili neki savjet prije utakmice sa Španjolcima. 

Svoje želje, poruke i pitanja možete pisati u komentarima na ovaj članak, slati na mail reporter@24sata.hr ili na besplatni broj 0800 2242424, te SMS 62024.

Reprezentativcima i stručnom stožeru jako puno znače riječi navijača iz domovine stoga se potrudite da ih svi zajedno iznenadimo i potaknemo u borbi za četvrtfinale!

Idi na 24sata

Komentari 448

  • božemesvetisačuvaj 19.06.2012.

    Ponosimo se njima. dečki su igrali odlično protiv Španjolske kojoj su nažalost smradovi suci bili više naklonjeni.

  • ibracadabra09 19.06.2012.

    Svaka čast i za ovakve igre kada dajete sve od sebe nikad vam nećemo zamjerat, to je sve što smo tražili od vas, da nije bilo Švabe koji nezna sudit sad bi se skupa svi veselili, a kada sam vidio Španjolskog navijača da se moli do zadnje minute to je sve reklo o vama! Živjela Hrvatska!!

  • IlijaBadovinac 18.06.2012.

    Svaka čast dečki skupa sa Nanom, ponosan sam kao da smo osvojili Euro. U dubinu suđenja i politiku uefe neću ni ulazit,pametan razumije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare