To je to što me zanima!

Ajmo, kvizomani, derbi je! Tko je zabio nakon 33 sekunde, a tko sa 17 godina? Pa to je lako

Mislite da sve znate o derbijima Dinama i Hajduka u HNL-u? Da vidimo, tko je prvi stranac koji je zabio u derbijima. Ili, kako je Tomislav Ivić vodio Dinamo i Hajduk. Ili možda nije? Hm, valjda je. A možda i nije...
Vidi originalni članak

Za svakog navijača derbi je najvažnija sportska stvar na svijetu. U redu, neće na stadionu biti navijača, no dok čekate ispred TV-a da 'modri' i 'bili' istrče na Poljud, probajte vidjeti koliko znate od našem najvećem derbiju. Pripremili smo za vas kviz, ne baš lagan, ali niti pretežak. Onako, da dobro razmislite glavom.

Ili, odigrajte s prijateljem, pa da vidite kako najlakše zaraditi besplatno pivo. Ili sok. Svejedno... Iskreno, teško da ćete znati svih 15, ali vrijedi pokušati. Ipak, vi biste trebali biti veliki znalac o najvećem hrvatskom derbiju. Da skratimo, dečki i cure, navalite na kviz, pa da vidimo koliko znate. 

Ponavljamo, nije lagano, ali nije ni težak. Uostalom, krećemo prilično jako. Zapravo najjače moguće. Popaj i Superman. Pa gdje ćete jačeg tandema. Eduardo i Erceg. Ili možda ne? Ha, tko će ga znati, u ovoj strci ni mi nismo više sigurni... Ajmooooo!

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Pamiro 13.09.2020.

    7/15, ovih 7 sam znao a sve koje sam morao pogađati FULAO, kao i u Lotu

  • RoyBean 12.09.2020.

    Ajmo na tečaj hrvatskog jezika

  • marijo98 12.09.2020.

    13/15

Komentiraj...
Vidi sve komentare