To je to što me zanima!

Ajoj, sve su zas*ali... Fekalije prekinule bejzbolsku utakmicu

Kanalizacija na stadionu Dodgersa u Los Angelesu zakazala je tijekom posljednje utakmice predsezone, gradskog okršaja protiv Angelsa. Organizatorima nije ništa ostalo nego otkazati je
Vidi originalni članak

Gradski derbi Los Angeles Dodgersa i Angelsa u utorak, generalna proba za novu sezonu MLB-a koja počinje ovaj četvrtak, pretvorila se u fijasko nakon što je utakmicu tijekom petog inninga prekinula puknuta kanalizacijska cijev.

Fekalije su poplavile rub terena, ali i unutrašnjost stadiona. Nakon polusatnih pokušaja da se nered sanira, organizatori su morali otkazati utakmicu. Gradski službenici nisu mogli otkriti što je izazvalo izlijevanje kanalizacije.

Problemi nisu prestali ni nakon što su ljudi otišli sa stadiona. Radnici su mogli samo pokušati raspršiti fekalije metlama (?!). Nakon nekog vremena, šmrkom su oprali zahvaćena područja. Osim terena, nastradale su i svlačionice.

- Kako us*an način da završimo predsezonu - nasmijao se Ross Stripling, bacač Dodgersa.

- Fuj - kratak je bio Corey Seager, koji igra na poziciji shortstopa.

Outfielder Andrew Toles prvo je pomislio da se radi o prolivenom energetskom piću. Ali njegove nosnice ubrzo su ga razuvjerile.

- Pomirisao sam to i bilo je gadno. Neću vam reći što sam točno namirisao, bilo je tu svega. Užasno - rekao je Toles novinarima.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • lakej999 28.03.2018.

    isplivali albanci iz podzemlja

  • 28.03.2018.

    užasno

  • Fahri Musliu Junior 28.03.2018.

    Stalno seru ti Amerikanci. Pa kad za vrijeme utakmica stalno jedu sendviče, hot dogove, hamburgere i kokice, , hahahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare