To je to što me zanima!

Akcija Silve i Džeke među 10 najboljih u zadnjih 20 godina

Na prvom mjestu se nalazi sjajno dodavanje Kake za Hernana Crespa u finalu LP-a 2005. između Milana i Liverpoola, a na drugom mjestu je Xavijeva kolekcija pasova
Vidi originalni članak

Kolumnisti engleskog nogometnog portala Football365.com izabrali su deset najboljih akcija u zadnjih 20 godina...

Prema njihovom subjektivnom mišljenju među deset najboljih akcija je i nedjeljna akcija Manchester Cityja u kojoj je David Silva asistirao Edinu Džeki za šesti gol Cityja u pobjedi nad gradskim rivalom Manchester Unitedom na Old Trafordu 6-1.

Na prvom mjestu se nalazi sjajno dodavanje Kake za Hernana Crespa u finalu Lige prvaka 2005. godine između Milana i Liverpoola, a na drugom mjestu je kolekcija pasova Xavija u dresu Barcelone prema svojim napadačima u posljednje tri sezone.

Centaršut Davida Beckhama za Ronalda na utakmici Real Madrid – Zaragoza 2006. godine nalazi se na trećem mjestu najboljih akcija, pas Erica Cantone za Dennisa Irwina iz 1992. godine na ogledu Manchester United – Tottenham je na četvrtom, a dodavanje Toma Huddlestonea za Garetha Balea na utakmici između Tottenhama i Šahtara prije dvije godine je na petom mjestu.

Ovosezonsko dodavanje mladog Marokanca Adela Taarabta iz QPR-a za Waynea Routledgea protiv Coventryja je na šestom mjestu, na sedmom je pas Joea Cola za Didijera Drogbu na dvoboju Chelsea – Valencia u Ligi prvaka prije četiri sezone, dok je akcija Silve i Džeke na osmom mjestu.

Posljednja dva mjesta u najboljih deset drže Frank de Boer za Dennisa Bergkampa u čuvenoj utakmici četvrtfinala Mundijala u Francuskoj 1998. godine između Nizozemske i Argentine, odnosno Gutti i Karim Benzema 2010. godine u susretu Real Madrida i Deportiva.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Sergiopeperikymarcelo 26.10.2011.

    a ona peta gutija za zidana http://www.youtube.com/watch?v=GNpniO665-E

  • grbinho. 25.10.2011.

    liverpoolu znaci ta liga prvaka kad je milan osvojio godine poslije i naosvajao se prvenstava a sta je u tom razdoblju osvojio taj tvoj liverpoolič hahahha kad su zadnji put bili prvaci hahahha kad? jel se sjecas, pitaj svog didu ako ga imas mozda se on sjeca? hahahaha

  • ice mean 25.10.2011.

    i Ozil ce uci to društvo kroz vrijeme jer dokazuje kakvaje zvijer od igraca...svaka mu cast :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare