To je to što me zanima!

BOMBA Perišić u Barci ako im 'pobjegnu' Coutinho i Dembele!

Naš sjajni ofenzivac već mjesecima je blizu Old Trafforda, ali Manchester United i Inter nikako da dogovore transfer. Barcelona prati situaciju pa ako joj propadnu primarni planovi, okrenut će se Perišiću
Vidi originalni članak

Izgleda da je Barcelonu iznenadio odlazak Neymara pa svim silama traže njegovu zamjenu. Prve dvije mete su Ousmane Dembele iz Borussije Dortmund te Phillipe Coutinho iz Liverpoola. Španjolci su spremni izdvojiti i preko 100 milijuna eura pojedinačno, pa i više. 

I dok iz Njemačke ne stižu baš najpozitivniji impulsi, iz Engleske je danas stigla vijest kako je Coutinho zatražio transfer pa bi se navijači 'blaugrane' mogli smiriti ukoliko brazilski čarobnjak stigne na Nou Camp.

Međutim, talijanski 'mercato' stručnjak Tancredi Palmeri bacio je 'bombu' informacijom kako je Barcelona kontaktirala menadžera Ivana Perišića.

Naš sjajni reprezentativac već mjesecima je blizu Old Trafforda, ali Manchester United i Inter nikako da dogovore transfer. Odnosno, i sam je Mourinho rekao 'to je nogomet', aludirajući da je sve propalo.

Barcelona bi i platila 50 milijuna eura, smatraju Španjolci. To bi ih izašlo upola jeftinije u odnosu na dvije primarne mete.

Svakako, Coutinho i Dembele su im prioriteti, a Perišić je, ako ćemo vjerovati Talijanima, treća opcija.
 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • It's kišing 12.08.2017.

    Pa bolje bi prosli s Perisicem nego s ovom dvojicom.... Isti rang igraca a duplo manje para...

  • Exterminator 12.08.2017.

    Moj mali nećak upravo navršio 10 godina,, brz ko metak , lijevak a jednako dobro tuče sa obje noge ...gađa samih 90 sa 25 metara i to nažmirečki ...ne damo ga ispod 10 milja ni misliti

  • poljoo 11.08.2017.

    Barca pusi na sve strane, doslo se do dana kada je barca postala mali tim, da vise ni na osnovu imena ne moze ili nece niko, a ekipa se raspada na sve strane....Ali super je sto imaju dobrog sportskog mesija koji kupuje igrace i govori ko ce igrati :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare