To je to što me zanima!

Ako dovoljno plačeš, onda vidiš NBA tekmu i upoznaš Dončića!

Tata Tim je tvinuto pedesetak sekundi suza i 'pregovora' sa Skylar, a Mavsi ju pozvali na utakmicu sa Spursima da ne brine o tome kad je vrijeme za spavanje i... Da upozna Luku!
Vidi originalni članak

Skylar Yeager toliko je slatka, a bila je toliko uplakana da su se svi Dallas Mavericksi uprli kako bi zaustavili 'tsunami tugice'.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Skylar ima četiri godine i iz grada je Dallasovog 'mrskog' teksaškog rivala Houstona. Ali... Voli Luku Dončića. Toliko da se suzama borila s roditeljima da ostane budna i gleda Luku i Maverickse...

NAGRADE ZA SPORTAŠE Dončić nije najbolji u Sloveniji; majka otkrila da je ozljeda teža

Tata Tim je tvitnuo tih pedesetak sekundi 'pregovora' sa Skylar, a Mavsi Skylar i roditelje pozvali na utakmicu sa San Antonio Spursima da ne brine o tome kad je vrijeme za spavanje i... Da upozna Luku!

Dončić je zabio 24 poena dodao deset skokova i osam asistencija, Dallas pobijedio 102-98, a Skylar uživala među 20 tisuća sličnih njoj u American Airlines Centeru pa se sretna naspavala na 400 km dugoj vožnji natrag doma u Houston.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 1

  • bili_os 27.12.2019.

    Po plakanju i suzama vec sam mislio da je dijete gledalo utakmicu Phoenix Sunsa i naseg virtuoza Daria Šarića,ali onda bi plakanje bilo malo žešće.

Komentiraj...
Vidi sve komentare