To je to što me zanima!

"Ako ima nezadovoljnih, neka mi to kažu direktno"

Zvonimir Soldo prvi se put novinarima obratio zbog svoje moguće smjene. Nada se da Dinamo neće voditi još samo dvije utakmice
Vidi originalni članak

Zvonimir Soldo napokon je progovorio - prvi put otkako su se pojavila nagađanja o njegovoj smjeni. Otkrio je što mu je na duši.
- S obzirom da to traje dosta dugo, već sam se navikao. Htio bih nakon zadnje utakmice u Splitu sjesti da raščistimo neke stvari jer tako sam naučio u životu. Ako je netko nečim nezadovoljan, neka mi to kaže direktno! - poručio je Soldo.
No jedan detalj s početka konferencije za novinare u Plavom salonu otkriva da bi zaista mogao biti vrlo blizu odlasku.
- Ovdje, u Plavom salonu, bila mi je prva 'pressica'. Kad sam došao. Nadam se da mi ovo neće biti zadnja - rekao je Dinamov trener i samo se nasmijao.
Na Maksimiru su se klupske legende, navijači i Uprava, službeno okupili pod zajedničkom inicijativom - Ne damo Maksimir.
- Za nas dileme nema - Maksimir je jedina lokacija na kojoj može igrati naš voljeni klub. I spremni smo naš stav braniti i boriti se za njega kao što smo izborili za ime Dinamo - stoji u priopćenju Udruge navijača Dinama.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • user_24105 10.05.2008.

    nek soldo nade zadovoljnog u dinamu.

  • torcida_4ever 09.05.2008.

    soldo je kreten!

  • nogometas05 09.05.2008.

    pa on i govori-to je nesto novo-intevjui su mu kao kod male djece u vrticu a trenerske vjestine jos skromnije!!Dinamo sampion!!p.s.mijenjajte ga dok nije kasno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare