To je to što me zanima!

Ako je na tatu ne treba brinuti: Evo kako udara mali Cristiano

Srušio je brojne rekorde i njegovo rivalstvo s Lionelom Messijem ostat će zapamćeno zauvijek. Nogomet će ostati zakinut jednom kad Cristiano ode, ali imat će pravog nasljednika - svojeg sina
Vidi originalni članak

Svijet će ostati zakinut za velikog igrača jednom kada Cristiano Ronaldo ode u mirovinu. Svijet će ostati zakinut za jednog od najboljih igrača koji je ikada igrao.

Srušio je brojne rekorde i njegovo rivalstvo s Lionelom Messijem ostat će zapamćeno zauvijek. Portugalac je osvojio četiri Zlatne lopte, podizao je trofeje Kupa, Primere, Lige prvaka, klupskog SP-a, ali i Europskog prvenstva... No, jednom kad ode ne treba brinuti jer ima nasljednika.

A njegov nasljednik je nitko drugi nego njegov vlasitit sin - Cristiano Ronaldo Jr. Njegov tata je nekad bio pravi majstor slobodnjaka, a čini se da je mali preuzeo dio talenta. Uvjerite se sami.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Joker123 28.05.2017.

    Najbolji u povijesti

  • frank3 28.05.2017.

    U ocekivanju smo snidaricevog clanka kako je mali ispodprosjecan talent

  • Splico39 28.05.2017.

    Lik koji ka ima curu koju ka voli i zeli dicu,al ne s curon,jer mu je previse stalo bogatstva i koji placa milijune da bi mu druga rodila,taj ne zasluzuje imat dite...

Komentiraj...
Vidi sve komentare