To je to što me zanima!

'Ako mi Inter ne plati sav dug i svejedno dobije licenciju, to će biti pljuska cijeloj našoj ligi!'

Toplaku je zaprešićki klub dugovao oko 300.000 kuna i podmirio je pola iznosa. Ostalo je još 150.000 kuna. Iz Intera poručuju da je sve sređeno...
Vidi originalni članak

Šteta što ćemo igrati bez gledatelja, ipak je Dinamo u Varaždinu uvijek dočekala lijepa atmosfera. Otegotna okolnost je i što dolazi s novim trenerom Jovićevićem i nismo ga baš mogli skautirati. Radimo na tome kako ih kontrirati.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Najavljuje tako Samir Toplak utakmicu Varaždina i Dinama (subota, 21.05).

No, u bitki za ostanak u ligi Varaždincima trener može pomoći i izvan terena. Naime, njegov bivši klub i izravni konkurent Varaždincima, zaprešićki Inter, jedini je prvoligaš koji u prvom stupnju nije dobio licenciju za iduću sezonu. Razlog je dugovanje prema nekoliko igrača i bivšem treneru Toplaku.

HAJDUK ČEKA INTER Ipak muk sa sjevera! Zbog oluje ništa od navijanja sa zvučnika

Kako doznajemo, Toplaku su dugovali oko 300.000 kuna, a podmirili su mu pola iznosa. Ostalo je još 150.000 kuna. Iz Intera poručuju da je sve sređeno...

- Ako se dugovanje Intera prema meni ne riješi, a Inter dobije licencu za 1. HNL, bit će to grubo kršenje pravila o licenciranju Hrvatskog nogometnog saveza. Također, pljuska je to klubovima koji redovito podmiruju sve svoje obveze - dodao je Samir Toplak, trenutno trener Varaždina.

JOVIĆEVIĆ PRIJE DEBIJA 'Moramo igrati kao da je HNL tek počeo, a ne da se nastavlja'

Njegov bivši klub čeka odluka Žalbenoga tijela za licenciranje HNS-a, koje do 15. lipnja odlučuje o dobivanju licencije.  Ipak, šuška se da bi Inter trebao dobiti licenciju za 1. i 2. HNL.

Dok se iste stvari rješavaju, Inter je kod Hajduka otvorio nastavak 1. HNL, a i Toplaka s njegovim Varaždinom dočekuje Dinamo u sklopu 27. kola 1. HNL. Bez publike.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • zagobor 06.06.2020.

    pa radi iste stvari, duga je Varteks uništen, ako se nije zaboravilo.

  • 06.06.2020.

    To Toplak trazi alternativne pravce ostanka Varazdina u 1. HNL, ako kojim slucajem ne uspiju preskociti Inter i Istru. Radi istih stvari Varazdin/Varteks bio je i izbacen iz HNL-a tak da podrska Samiru!

  • Samarsa 05.06.2020.

    Ne laje pas radi sela, nego radi sebe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare