To je to što me zanima!

''Zašto bismo uopće igrali ligu, ako nas se sustavno gazi?!''

Želimo zaštititi dignitet Hajduka! Želimo samo biti ravnopravni. Kako nam je uopće delegiran sudac koji nas je toliko puta teško oštetio?, stoji u priopćenju Hajduka
Vidi originalni članak

Iz Hajduka su medijima odlaslali priopćenje u kome stoji kako se član uprave Hajduka Pavle Cicarelli sastao s povjerenikom za natjecanje Prve HNL Josipom Breznijem. U priopćenju stoji kako su čelnici Hajduka bili prisiljeni reagirati nakon događanja tijekom utakmice u Stanovima, u kojoj su poraženi od Zadra (1:0), uz jedini zgoditak kojeg su igrači Krasimira Balakova primili nakon što su nekoliko trenutaka ranije grubo oštećeni  nedosuđenim kaznenim udarcem.

- Želimo zaštititi dignitet Hajduka! Ne tražimo ništa drugo nego da budemo ravnopravni, a ne da nas se sustavno gazi samo zato što imamo toliko mnogo navijača koji vole svoj klub, čemu svjedoči i čak 80 tisuća gledatelja koje ćemo na poljudskim tribinama imati u samo 15-ak dana - istaknuo je Cicarelli.

- Razočarani smo onime što se događa u našem nogometu! Kako nam je uopće delegiran sudac koji nas je toliko puta teško oštetio!? Isto tako, čemu natjecanje u kojemu je sve već odlučeno, upitate se čak i treba li uopće sudjelovati u njemu? Kako možemo vjerovati u odnose koji kreiraju proizvod za 500 gledatelja?! A s druge strane, mi imamo samo pretplatnika čak 6.000! Što će ikome Liga koja privlači 500 gledatelja po utakmici? - pitanja su ovo na koja se tek od nadležnih institucija očekuju odgovori.

Sutra će Hajduk poslati dopis i u kojem će se za idući tjedan tražiti sastanak s čelnim ljudima hrvatskog nogometa Vlatkom Markovićem i Zorislavom Srebrićem. Zatražio je Cicarelli i razgovor s gospodinom Ivanom Peraićem, no Povjerenik za suce danas nije imao vremena.

Idi na 24sata

Komentari 240

  • ZdravkoRados 04.08.2011.

    Bože Ti sačuvaj, zamislite taj nesretni Pavle kuka i plače jer su izgubili od Zadra, kao pokradeni su i izgubili su od Zadra, halo ljudi od Zadra, pa gdje im je razum, nemaju ga, pa gdje im je pamet nemaju je, pa gdje im je moral naravno nemaju ga kao ni ljudskosti, izgubiti od najlošije ekipe u prvenstvu i onda plakati kako su pokradeni, ah da plakali su oni i 1980. na utakmici sa zvezdom ......................

  • mekanzvekan 03.08.2011.

    Najbolje da nitko iz Dalmacije nama klub da igraju samo iz unutrašnjosti/ tj iz J .Amerike/ da reprezentacija zove samo D inamove igrače i njhovi navijači da pune stadion onih 1500. I svi sritni i zadovoljni.

  • ar28 03.08.2011.

    `urota` je odavno usadjena u DNK tog kluba, bez tih tema koje su akualne svakodnevno, oni bi propali i nestali... teorija urote ih jednostavno odrzava na zivotu. treba nekako opravdati ovaj jad koji vec godinama gledamo na poljudu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare