To je to što me zanima!

CR se crvenio od promašaja, no opet ga je spasio Sergio Ramos

Sve što je Ramos dobio za realizirati, on je realizirao. Bila je ovo teška utakmica za Realove ofenzivce koji nisu uspjevali pronaći načine kako lako prevariti Carlosa Kamenog na golu Malage
Vidi originalni članak

Nogometaši Real Madrida pobijedili su u 19. kolu Primere na svom Bernabeu Malagu s 2-1 i odvojili se od pratitelja na vrhu ljestvice. 

Real je do pobjede došao vrlo teško, Malaga je u prvom poluvremenu pogodila stativu kod rezultata 0-0, a ponovno je spasitelj aktualnih europskih prvaka bio Sergio Ramos s dva gola u 35. i 43. minuti. 

Sve što je dobio za realizirati, on je realizirao. Bila je ovo teška utakmica za Realove ofenzivce koji nisu uspjevali pronaći načine kako lako prevariti Carlosa Idrissa Kamenog na golu Malage.

U drugom dijelu je za Andalužane smanjio Juanpi u 63. minuti, dok se pošteno ispromašivao službeno najbolji igrač svijeta Cristiano Ronaldo. 

Luku Modrića je u 78. minuti zamijenio Mateo Kovačić. Naši reprezentativci odigrali su na razini velike većine svoje momčadi - solidno. Taman toliko dovoljno za slomiti autsajdera na domaćem terenu.

U ranije odigranom susretu 19. kola Espanyol je kod kuće slavio protiv Granade s 3-1. Pogotke su za domaćine dali Jose Antonio Reyes (11), Pablo Piatti (32) i Marc Navarro Ceciliano (48), dok je strijelac za Granadu bio  Andreas Pereira (22).  

Real vodi s 43 boda ispred Seville (39) i Barcelone (38), dok je Malaga ostala 13. s 21 bodom.

Idi na 24sata

Komentari 94

  • sena2 21.01.2017.

    J..o vam Real i Barcelona m..u!Komplet sa cistacima

  • strmi007 21.01.2017.

    Hala Madrid

  • nokia010 21.01.2017.

    Jednostavno nije bio njegov dan, mada i Real je pao u poslednjih nekoliko utakmica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare