To je to što me zanima!

Ako neće Argentina, hoće druga 'sila' - Lihtenštajn

Hrvatska reprezentacija će 14. studenog zaigrati protiv Lihtenštajna, dok će četiri dana kasnije naš protivnik biti ili Moralesov Čile ili možda Poljska
Vidi originalni članak

Mogućnost da Hrvatska 14. ili 18. studenog odigra prijateljsku utakmicu s Argentinom odjeknula je poput bombe. Ugostiti momčad koju na terenu predvodi Leo Messi, a s klupe Diego Maradona značilo bi imati spektakl.
- Nismo još ništa dogovorili, želimo da Argentina dođe u punom sastavu - govorio je Zorislav Srebrić. A onda je Argentina ispalila cijenu od 750.000 eura i cijela stvar je propala. Ali nema brige, našli su u HNS-u pravu zamjenu. Jednako kao što su izgradili kamp u Tuhelju. Umjesto Argentine, 14. studenog u Hrvatsku dolazi - Lihtenštajn. A umjesto Messija, Agüera i Teveza gledat ćemo Fricka, Burgmeiera, Rohrera, Büchela... Koja je točno korist od jedne takve utakmice, zasad nitko nije pojasnio.
Četiri dana kasnije suparnik će vjerojatno biti Čile, i to u Hrvatskoj. No pregovori još uvijek traju.
- Propadne li taj dogovor, igrat ćemo s Poljskom. A u tom je slučaju moguće i da gostujemo - rekao je Srebrić, dodavši kako će Hrvatska u ždrijebu kvalifikacija za Europsko prvenstvo biti u prvoj jakosnoj skupini. Dakle, Bilićeve trupe u borbu za Euro kreću s pozicije nositelja.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Captain Obvious 28.10.2009.

    pa šta, neka reprezentacije koje su se kvalificirale igraju jedna protiv druge, a ove koje nisu isto tako hehe

  • vekiii 28.10.2009.

    to je dobro nakon šoka jedna laganini tekma... samo naprijed momci

  • JAX 28.10.2009.

    nemojte podcjienivat jodlere u preproslim kvalifikacijama su zamalo portugal pobijediili a najbolji igrac im je u drugoj svicarskoj ligi

Komentiraj...
Vidi sve komentare