To je to što me zanima!

Ako Pato drugi put odbije, PSG kreće po Giampaola Pazzinija

Po pisanju La Gazzette dello Sport, PSG, vodeća momčad Le Championnata, nije odustao od Brazilca Pata, nakon što je transfer Milan odbio tijekom ovog siječnja
Vidi originalni članak

Pariški je klub bio zainteresiran za Brazilca, ali Milan je odbio priču bez obzira na težinu ponude. Unatoč tome, PSG će ponajprije na nagovor njihovog trenera Carla Ancelottija, ali i sportskog direktora Leonarda, još jednom pokušati doći do Pata.

Iako već sezonama igra slabo ili osrednje, a nagomilava na sebe i sve veći broj ozljeda, u Milanu inače nisu voljni na prodaju Pata.

PSG je navodno već sada obznanio što će ako i drugi put bude odbijen od Milana. Krenut će po Giampaola Pazzinija, napadača koji igra u susjedstvu, u Interu.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Liverpool2005 16.03.2012.

    Po meni igrač koji je više od godinu dana ozlijeđen nema šta raditi u klubu kao što je Milan...a Pato je do početka ove sezone bio van stroja točno 365 dana (prema informaciji ac milana). Neka ga dobro prodaju i kupe nekog drugog...šta će ti igrač kojeg imaš a nemaš :-)

  • kantrida 15.03.2012.

    mislim da ce ovo biti novi man city.

  • RadekBejble 15.03.2012.

    Meni jako drag igrac,al nema ga ove sezone ko gaca u pornicu.Nadam se da ce rijesiti tu sada vec kroooonicnu ozlijedu(ako je moguce) i vratiti se u staru,dobru formu.Al ne bi me cudilo da ga Milan proda ako ponuda bude vrlooo dobra.

Komentiraj...
Vidi sve komentare