To je to što me zanima!

"Ako sad ne odemo na EP, bit će to prava katastrofa"

Izvukli smo najbolju moguću skupinu, favoriti smo. Očekuju nas dvije teške utakmice s Grčkom, ali najopasnija je Gruzija u gostima, kaže Vukojević
Vidi originalni članak

Vrijeme je da nas poljubi sreća. Dvaput smo imali najteži mogući ždrijeb, rekao je uoči izvlačenja kvalifikacijskih skupina za EP 2012. hrvatski izbornik Slaven Bilić. I doista, Hrvatsku je jučer na ždrijebu pomazila sreća. “Vatreni” će igrati u skupini s Grčkom, europskim prvakom iz 2004., Izraelom, Latvijom, Gruzijom i Maltom. Našim su se igračima i stručnom stožeru ispunile sve želje. Izbjegli smo Srbe i Slovence, ali i neugodne Crnogorce.
- Ševčenko nam je donio sreću. Izvukli smo najbolju skupinu, favoriti smo. Znam da nas očekuju dvije teške utakmice s Grčkom, ali najopasnija je Gruzija u gostima. Bio bi velik neuspjehda se ne plasiramo na EP - rekao je  Vukojević i dodao:
Čuo sam se s Eduardom i Darijom Srnom, svi smo zadovoljni i poručujemo - bit ćemo prvi u skupini.
Zadovoljan je bio i Slaven Bilić.
- Mi smo favoriti u ovoj skupini. S Grcima ćemo se boriti za prvo mjesto. Grčka je pokazala koliko je jaka u dodatnim kvalifikacijama za SP eliminiravši Ukrajinu, a mi to nismo uspjeli - kazao je Bilić i nastavio:
- Svjestan sam da smo dobili neatraktivnu skupinu i da bi neodlazak na Europsko prvenstvo bio naša katastrofa.
Schalkeov veznjak Ivan Rakitić jučer nije imao trening te je u miru mogao gledati izvlačenje. Kao i ostali reprezentativci, bio je jako sretan vidjevši naše suparnike.
- Mislim da smo imali sreće. Grčka i Izrael bit će nam najteži protivnici. Ostale reprezentacije imaju malo šanse. Trebamo biti oprezni i onda bismo se bez većih problema trebali plasirati na Europsko prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini - izjavio je Raketa.

CICO PROTIV CAPELLA
Crnogorski izbornik Zlatko Kranjčar ne može biti zadovoljan ždrijebom kao Slaven Bilić. Crna Gora igrat će u “skupini smrti” s Engleskom, Walesom, Švicarskom i Bugarskom. Cico će tako imati priliku “osvetiti” Hrvatsku protiv Capellovih Engleza.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • tripinho10 08.02.2010.

    ma skupina je laka, sve bi trebali dobit samo na razliku u kvaliteti, osim grka. a grci su manje kvalitetni od nas, prije će valjda onda i kiksati protiv nekog nego mi, npr izraela. ali svejedno, ako se ne plasiraju u ovoj skupini, neka svi skupa fino idu u penziju!

  • vedran_zgb 08.02.2010.

    je, ta grupa di su crnogorci je bez dileme najteža al to nas tak ne treba zanimat, mi imamo svoje i to moramo proć, bila bi stvarno tragedija da ne prođemo, pa čak bi trebali proć s igrom ko u ovim kvalifikacijama za SP

  • maajde 08.02.2010.

    to bi možda bila katastrofa markoviću,srebriću i ostalim lopužama koji se vrte oko repke, eventualno bi i pivska industrija bila u gubitku a svima nama ostalima ni u džep ni iz džepa, živo me zaboli hoće li neki tamo preplaćeni polupismeni trkači za loptom uspjeti pobjediti izrael ili gruziju, dosta je bilo igara, dajte kruha narodu

Komentiraj...
Vidi sve komentare