To je to što me zanima!

"Ako se Katalonija odvoji od Španjolske, Barca leti iz lige"

Zakon o sportu je vrlo jasan. Ako se Katalonija odvoji, što su nacionalisti obećali ako pobjede, Primera bi ostala bez katalonskih klubova, kaže prvi čovjek Primere
Vidi originalni članak

Katalonski klubovi neće moći igrati u Primeri ako se Katalonija odvoji od Španjolske, suglasni su predsjednik španjolske lige Javier Tebas i prvi čovjek španjolskog sportskog vijeća Miguel Cardenal.

S druge strane, katalonski politički lideri obećali su kako će proglasiti nezavisnost u roku od 18 mjeseci ako dobiju izbore zakazane za 27. rujna. Prema anketama, imaju dobru šansu za osvajanje većine, a ako im to uspije i proglase nezavisnost, Barcelona leti iz Primere. Kao i Espanyol. 

Naravno, to bi se odnosilo na sve sportove, ne samo na nogomet.

- Zakon o sportu je vrlo jasan. Ako se Katalonija odvoji, što su nacionalisti obećali ako pobjede na nedjeljnim regionalnim izborima, Primera bi ostala bez katalonskih klubova - rekao je predsjednik španjolske lige Javier Tebas i dodao:

- No ja mislim da se to neće dogoditi. Katalonija će ostati dio Španjolske.

Idi na 24sata

Komentari 88

  • Space Burek 22.09.2015.

    Tjeraju Barcu da real moze nesto osvojiti :)

  • ogy2007 22.09.2015.

    kao neutralni promatrač ovog rata između "navijača" barcelone i reala na 24 sata mi ovi za barcelonu izgledaju kao neka sekta koja slijepo vjeruje u svoj kult,a ovi za real nisu još baš kao sekta ali idu i oni ka tome...

  • ibracadabra09 22.09.2015.

    Barca kada bi ostala u takvom prvenstvu to bi bio teror visokih razmjera, suci bi ju unakazili. Bolje neka odu u tom slučaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare