To je to što me zanima!

"Ako se ovaj tretman nastavi, napuštanje ABA lige je opcija"

Ukoliko se ovakav tretman nastavi, i opcija napuštanja lige doći će na red, rekao je predsjednik Cibone Ivica Lovrić gostujući uživo u HTV-ovoj emisiji In medias res
Vidi originalni članak

Gostujući u HTV-ovoj emisiji In medias res, direktor ABA lige Josip Bilić u maniri lošeg ‘’spin’’ doktora izmanevrirao je ne objasniti sukob interesa u kojemu se nalazi predsjednik HKS-a Danko Radić.

- To su objede. On delegira suce u regionalnoj ligi punih 11 sezona, a određen je da bude sportski direktor jer se radi o jednom od najboljih europskih sudaca koji je ostao u košarci - objasnio je Bilić u ime svog kolege i dodao kako do Ciboninih, nisu imali osobitih pritužbi na suđenje.

Interese Cibone predstavljao je predsjednik Ivica Lovrić.

– Ukoliko se ovakav tretman nastavi, i opcija napuštanja lige doći će na red. Regionalna liga nam svakako treba, bila to ABA ili neka druga, no kako ABA funkcionira najbolje govori to da nijedna država koja u njoj sudjeluje nije na OI.

Od središnjice lige iz zagrebačkog su kluba, kao dioničari, tražili izvješće o broju zaposlenika lige i financijskom stanju koje još uvijek nisu dobili.

- Tražili ste od lige koja nema zaposlenika, a trebate od poduzeća Sidro (nap. a. glavni sponzor lige), a od tamo dvojice zaposlenih jedan je na bolovanju drugi na putu - rekao je Bilić pa ostaje nejasno tko je onda radio ekspertizu suđenja na utakmici s Partizanom.

ABA liga sa Cibonom zasad se nastavlja i to u gradskom derbiju protiv drugoplasirane Cedevite koja je u prosincu u prvom susretu slavila sa 26 razlike (95:89).

– Nisam emotivno vezan uz Cibonu, no znam kako u njoj stvari stoje. Ponosna je to momčad i zaslužuje poštovanje, a mi ćemo morati bolje igrati nego protiv Makabija - najavljuje Cedevitin Chris Warren.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • davidmilak 06.03.2012.

    Pa napustite i igrajte sa zabokom,alkarom,krizevcima,borikom imacete svaku utakmicu sudce igrace i dva covjeka na tribinama a europu zaboravite!

  • Davor_92 06.03.2012.

    Maleš ih je zarazio

  • vilim 06.03.2012.

    Gdje god Mile Bandić instalira svoje rodijačko zavičajne "jarane" možemo očekivati samo pustoš, sve što zgrabe svojim šapama pretvore u drek !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare