To je to što me zanima!

Ako se potučeš u disku, ti si u prvoj momčadi Spursa!

Ledley King je prošloga vikenda uhićen zbog tučnjave u ranim jutarnjim satima, ali Harry Redknapp ga je uvrstio u momčad protiv Cityja
Vidi originalni članak

Nakon remija (0-0) protiv Evertona prošloga vikenda Ledley King, stoper Tottenhama, opustio se uz enormne količine alkohola. Negdje usput prebio je redara u noćnom klubu i završio u policijskoj postaji. Čovjek ga nije pustio u klub, što misli o tome King mu je objasnio šakama...
- Nema više alkohola! Nogometaši moraju biti primjer djeci i zato uvodim zabranu alkohola u mojoj momčadi - oglasio se trener Tottenhama Harry Redknapp nakon incidenta o kojem je brujala engleska nogometna javnost. No sam koji dan kasnije trener je diktirao momčad za ogled protiv Manchester Cityja:
- Na golu Gomes, bekovi Ćorluka i Bale, stoperi Woodgate i King... - započeo je Redknapp. Ni sam King nije se nadao da će samo koji dan nakon uhićenja opet biti u prvih 11 Tottenhama.
- Ledley se ispričao zbog incidenta, svjestan je da je pogriješio i da se to više ne smije ponoviti. I zato samo odlučio da bude u prvoj momčadi za utakmicu u subotu - objasnio je Redknapp. Trener Tottenhama baš i nema previše opcija u obrani, bez Kinga gotovo i ne može složiti ozbiljnu obrambenu liniju i vjerojatno je baš ta činjenica velikim dijelom kumovala njegovoj odluci. Ne može ni bez Modrića, i Luka će biti u prvih 11, odmah iza Defoea i kapetana Robbieja Keanea.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • tahuti 16.05.2009.

    neko je puko. navijam za Man U ! od doba erica cantone, i to mršavog......Man U!!!!!!!!!!! žišku?!

  • tahuti 16.05.2009.

    hehehe.........zvezda,zvezda..............tko je ono p r v a k ? ..znam tko nije.....haha......

  • nix_zgd 15.05.2009.

    kaj bi vi, pa normalno da ga stavlja u igru, tam se radi o milijunima a ne ko kod nas

Komentiraj...
Vidi sve komentare