To je to što me zanima!

Ibra će morati propustiti Euro?!

Iskusni napadač Milana ozlijedio se u ligaškom ogledu protiv svojeg bivšeg, a ukoliko se odluči operativnim zahvatom riješiti problem s koljenom, propustit će Europsko prvenstvo
Vidi originalni članak

Zlatan Ibrahimović (39) protekle je nedjelje zaigrao za Milan od prve minute protiv Juventusa, ali je šepajući napustio teren u 66. minuti. Zamijenio ga je naš Ante Rebić koji je 12 minuta kasnije zabio jedan od najljepših golova sezone.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Novi stari švedski reprezentativac je zbog ozlijede propustio 'gaženje' Torina, a po svemu sudeći, neće se oporaviti niti za posljednja dva kola.

Ibra je već bio na pregledu kod specijalista za koljeno Volkera Musahla koji ga je već operirao 2017., a iako nema službenih podataka, talijanski mediji tvrde da mu je poznati doktor ponudio dvije opcije.

PIŠU TALIJANI Težak udarac za Milan: Zlatan izgubljen do kraja sezone...

Prva su terapije, a druga operacija. Druga opcija, naravno, nosi propuštanje Europskog prvenstva, ali bi Ibrahimović bio potpuno spreman za sljedeću sezonu. 

Podsjetimo, Ibra se vratio u reprezentaciju nakon punih pet godina te odigrao dvije utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022., a Švedska je na Euru, koji započinje 11. lipnja, u grupi E sa Španjolskom, Slovačkom i Poljskom.

NA GODINU DANA Zlatan ne odustaje ni u 40.: Produžio je ugovor s Milanom!

Nevjerojatni Ibrahimović je ove sezone, s 39 godina 'na leđima', zabio 15 golova u Serie A što je ogromna brojka budući da je propustio čak 17 utakmica.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • duš man 14.05.2021.

    to je onaj fudbaler kojem je majka Hrvatica, koji je preko Hrvatske došao u Švedsku, a u intervjuu za HTV ne zna govoriti Hrvatski?... i kad to napišeš, još te kazne....

  • Slajzerizer 14.05.2021.

    Stari prdonja,dosadio je i nebu i narodu.Nike nikad osvojio ništa da repkom a ni sa klubovima osim prvenstava

  • Uragan 14.05.2021.

    Zlatko čuvaj nogu, odmaraj sad.

Komentiraj...
Vidi sve komentare