To je to što me zanima!

Ako Split odustane, Zagreb, ali i Osijek žele ugostiti Gruziju...

Možemo garantirati savršene uvjete i atmosferu. U lipnju će teren biti kao iz bajke. Ako Split nije siguran, mi smo itekako, rekao je Vrbanović za Sportske novosti
Vidi originalni članak

Anđelka Visković, dogradonačelnica Splita, jučer je rekla kako žali zbog odnosa HNS-a prema Splitu i zbog toga Grad neće sudjelovati u sufinanciranju domaćinstva kvalifikacijske utakmice između Hrvatske i Gruzije. 

Na te riječi reagirali su Osječani. 

- Izrazili smo spremnost i ponudili smo se kao organizatori tog susreta - rekao je predsjednik ŽNS-a osječko-baranjskog, Ante Vučemilović Šimunović za Sportske novosti. 

Iako reprezentacija stalno igra u Maksimiru, direktor Dinama je također izrazio želju da Gruzija dođe u Zagreb.

- Možemo garantirati savršene uvjete i atmosferu. U lipnju će travnjak biti kao iz bajke. Ako Split nije siguran, mi smo itekako sigurni - rekao je Damir Vrbanović.

Izvorni članak pročitajte ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • Pique 02.04.2011.

    vž=pune tribine (=

  • aragon 02.04.2011.

    hebes split, vidis da necete n i ugosti reprezentaciju, ako necet , koji ste vi k......... da vas neko moli, ima jos puno gradova u hrvatskoj, s ovakvim ponasanjem nebi trebali igrat jos najmanje 10 godina

  • vlaka 02.04.2011.

    Nadam se da ce bit u Splitu ponajvise zbog atmosvere i abijenta koji Splicani znaju napravit.Bilo bi lijepo i u Osijeku al imamo novi i lijepi stadion i u Puli zasto ne tamo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare