To je to što me zanima!

Ako Ukrajina padne, bit ćemo na korak do odlaska u Rusiju

Hrvatska ima deset bodova, Ukrajina je druga s osam bodova. Tri boda u petak bi nas učvrstila na prvome mjestu. "Kockasti" bi s ovom pobjedom napravili veliki korak prema Svjetskom prvenstvu
Vidi originalni članak

Hrvatska deset bodova, Ukrajina osam, Island sedam, Turska pet, Finska i Kosovo po bod. To je nakon četiri odigrana kola situacija na ljestvici skupine I kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Ako Ukrajina padne, bit ćemo na korak od odlaska u Rusiju. Istina, do kraja ostaje još pet kola, ali "kockasti" bi sa sutrašnja tri boda bili u sjajnoj situaciji.

Bili bismo na 13 bodova nakon pet kola i krupnim bismo koracima grabili prema Rusiji. Hrvatsku nakon Ukrajine čeka gostovanje kod Islanda u lipnju. Islanđani su neugodna reprezentacija, ali su ipak naša "mušterija". Naravno da će Hrvatska predvođena Modrićem, Rakitićem i Mandžukićem biti favorit i u toj utakmici. Početak rujna nam donosi najlakšu utakmicu. U goste nam stiže Kosovo. To su sigurna tri boda. Baš kao i tri boda u domaćoj utakmici protiv Finske u listopadu. Hrvatsku čekaju gostovanja kod Turske u rujnu i kod Ukrajine u posljednjem kolu kvalifikacija. To će biti dvije najteže utakmice, ali nadamo se kako ćemo već do utakmice s Ukrajinom osigurati plasman na SP.

Razloga za optimizam imamo napretek. Hrvatska doista igra jako lijepo. U kvalifikacijama ima tri pobjede i remi, a sjećamo se da smo protiv Turaka četiri puta pogodili vratnicu. I tu smo utakmicu trebali dobiti. Samo da ne bude ozljeda i sami ćemo kraj kvalifikacija dočekati na vrhu. Ukrajina je ključ svega. Remi puno toga komplicira, a pobjeda bi mogla biti ključna na putu prema Rusiji. Nisu Ukrajinci jaki kao nekad. Kosovo su pobijedili 3-0, ali taj rezultat itekako vara. Kosovo je bilo bolje u prvih pola sata, a Ukrajina je dva gola zabila u samoj završnici. I na kladionicama smo veliki favoriti, a Ukrajina nas je pobijedila samo jednom u sedam utakmica.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • zagignc 23.03.2017.

    korak po korak ....konjak po konjak...plesem dvokorak....i svaaaki put kad mi stane na noge.....ja opsujem tiiiiho da me necuje

  • Karamazov 23.03.2017.

    isto tako ako ne izvucemo 3 boda bit cemo u dosta teskoj poziciji jer moramo igrat protiv svih glavnih konkurenata u gostima (turksa, island i ukrajna)

  • mandrillost 23.03.2017.

    Ako ne stavi Kalinica u prvih 11 onda neka izgube sve do kraja!!! Ima clanak gdje pise da je Kale,Fiori donio 23 boda!!! Mandzukic i Pjaca na krilu,Kale u napadu!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare